Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
čiré zadní lampy e36
-
- Klubové ID: 162
- Kontaktovat uživatele:
To marwal: Mrkni na http://www.autodoplnky.cz Tam najdeš hodně druhů zadních lamp ala Lexus.
upravy "a la neco" sou pro blbce, proc neco kopirovat ?
pokud to teda neni od stejny znacky...
pak to muze dopadnout jako ta skodovka s vyklopnymi dvermi a la lambo, palubkou a la NASA, vyklopny svetlomety a la neco... urcite lepsi ho nez skodofka..
to si pak kolemjdouci rekne ze si ubozak a nemas na original
no je mozny ze si to o ty skodovce a samozrejme o tech upravach a la jina znacka myslim jenom ja... takze kdyztak me nebijte
pokud to teda neni od stejny znacky...
pak to muze dopadnout jako ta skodovka s vyklopnymi dvermi a la lambo, palubkou a la NASA, vyklopny svetlomety a la neco... urcite lepsi ho nez skodofka..

to si pak kolemjdouci rekne ze si ubozak a nemas na original

no je mozny ze si to o ty skodovce a samozrejme o tech upravach a la jina znacka myslim jenom ja... takze kdyztak me nebijte

-
- Klubové ID: 257
- Kontaktovat uživatele:
diky za vice komentaru. zkusim se podivat co se na to da a neco vyberu, ty co jsou na aute taky vypadaji pekne, akorat mi prislo ze za relativne levny peniz bych radikalne zmenil zadek.... samo za predpokladu k lepsimu.
to hanz: nevíš čím by se dal odstranit relativně vysoká hlučnost u pravých předních dveří, při rychlostech vyšších jak cca 110km/h to začne značně jakoby profukovat, dveře vypadají že sedí, tak mě napadá jen tesnění... nevím
to hanz: nevíš čím by se dal odstranit relativně vysoká hlučnost u pravých předních dveří, při rychlostech vyšších jak cca 110km/h to začne značně jakoby profukovat, dveře vypadají že sedí, tak mě napadá jen tesnění... nevím