Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

odhad - spotreba

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Martinéz

#41 Příspěvek od Martinéz »

nema navi? to je zajimavy, nekdy najdes navi v 523i s "plnou" (manual klima+el.predni okna) a jindy 750iL bez. a v mikroplysi..
darmon
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal Martinéz
[B]
jinak darmone, projdi se nekdy po nejakym vetsim parkovisti a schvalne mi rekni, kolik aut tam ma el.sitze a navic vyhrejvany? bude jich tak 2%? to je moc...

no moje posledni asi ctyri auta to meli tak to beru za standard, btw v dnesni dobe neni dobry lezt po parkovistich a cumet do aut, navic sedadlo v el. stejne oknem moc nepoznas, paklize to neni medved co ma ovladani na dverich
RostaO

#43 Příspěvek od RostaO »

...hmmm...ja teda obdivuji, jak se tady bavite o takovych sofistikovanych vymozenostech...ja mam - socko - standard : E34, nejmensi kompl a elektricky jenom zrcatka...no proste shit....ale je to bawec a motor pekne slape, takze to bez te vybavy preziju radsi, nez bych mel nejakou vybaavenou mrdku, kterou bych vic spravoval, nez jezdil..:D
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od bpytlik »

No jo,ale kdyz moje prvni auto byla 735 v hodne good vybave,tak je to potom tezko.... :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od darmon »

vic spravoval nez jezdil :D pokad se k autu budes chovat slusne a nekoupis past tak se ti to dit nebude.
Odpovědět