Originál zaslal LOPOL ja sel pesky vod az shellky smerem na prahu .. ukrutna jarni dvacitka
...jo jo, taky sem sel az z Shellu. Kdyz jsem dosel zpet, tak jsem myslel, ze me nohy upadnou.
Jo, a taky jsem byl hrozne zklamanej, protoze jsem tam videl asi 10 peknych aut a jinak samy sracky oplacany plastama. A na vnitrnich parkovistich nebylo VUBEC NIC, co stalo za to videt.
Originál zaslal Hanz Ted koukam, ze mam cas nejakejch 14.204s.... asi nic extra... asi to chtelo citlivejsi praci se spojkou a alespon si to jednou predem vyzkouset:-)
Originál zaslal Hanz Ted koukam, ze mam cas nejakejch 14.204s.... asi nic extra... asi to chtelo citlivejsi praci se spojkou a alespon si to jednou predem vyzkouset:-)
no sraz usel.......az na ty e34............kdybych vedel dopredu co tam dojede za sppiiny tak neparkuju sjezdy z dalnice a vjedu tam s mou nalestenou krasavci taky .....akorat me mrzi ze jsem mel trochu kocovinu a moc si toho nepamatuju..... :opilej:
pokud myslis tu nechutne spinavou, s otevrenym kufrem kde by se v te spine dala pestovat repa a pod pedalama mel 5cm bahna, tak ano........... :bang2:
ridice jsem nevidel......