Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

odhad - spotreba

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#1 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Docela by me zajimalo jakou ma spotrebu motor za hodinu, kdyz bezi jen na volnobeh... Nema nekdo tuseni? Hlavne by me to zajimalo u 2,5TDS nebo TD... Ja pocitam ze moc ne, myslim tak 1,5L... Ale budu rad, kdyz me vyvede nekdo s omylu... :)
N54 PWR
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

palubni pocitac - test 3 - tam je tva odpoved. 735i M30 ma na volnobeh 1.6l. takze ten naftak ma min imho
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal darmon
palubni pocitac - test 3 - tam je tva odpoved. 735i M30 ma na volnobeh 1.6l. takze ten naftak ma min imho

Nemam bohuzel velkej comp... :(
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal Lukas H.
Nemam bohuzel velkej comp... :(

boze to taky existuje ? :coze2:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od bpytlik »

No ja nemam zadnej :(:(:(:(
darmon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od darmon »

v E39 nemas zadnej ? ? ? ? ?:sok:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal darmon
boze to taky existuje ? :coze2:

Jo taky... :) Ale pry se tam da lehce dodelat... Ale nejak zvast mi nechybi...
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal darmon

E38 ho mela v zakladu od zacatku?
N54 PWR
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal Lukas H.
E38 ho mela v zakladu od zacatku?

E38 urcite,e32 myslim taky,ale e39 nee :((
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal darmon

No jo,bohuzel :( Docela me to sere,ale dodalani palubaku bude docela nakladne bych rek:(A taky nemam vyhrivane zice ani je nemam v elektrice :( Holt socialni vybava :(
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal bpytlik
E38 urcite,e32 myslim taky,ale e39 nee :((

Jasne jsem se upsal, myslel jsem E32...
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal bpytlik
No jo,bohuzel :( Docela me to sere,ale dodalani palubaku bude docela nakladne bych rek:(A taky nemam vyhrivane zice ani je nemam v elektrice :( Holt socialni vybava :(

Pry jde akorat o ten comp a natezeni par novych kabelu...
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od darmon »

to nevim, e32 ho mela od 86 do konce, e34 taky, jen v nakejch socialnejsich verzich to je ocesany, proto mne prekvapuje ze to e36 a 39 nemaj, ja bych si bez toho nedokazal predstavit zivot
darmon
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal bpytlik

to mas teda strasne mrzuty , strel to a porid si neco vybavenyho :cry:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Zaklad je proste zaklad, podle Tebe socialni verze... Nedokazal predstavit zovot?, to zase prekvapuje me... Co na tom hledas?
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od darmon »

no a mne proste prekvapuje takovej holej zaklad v petkovy rade a trojkovy devadesatych let.dyt to je do vybavy pak srovnatelny s felicii. A co na tom hledam ? mit cas mi prijde prakticky, venkovni teplotu taky, docela uzitecny je pro mne dojezd (na ceste do prace nemam zadnou dobre dostupnou pumpu) obcas se kouknu na spotrebu jestli se nejak nezmenila a neco se nedeje, sem tam pouziju funkci predpokladaneho dojezdu (ale trosku obracene nez to asi navrhli) a hlavne pouzivam ten alarm a imobilizer co v tom je. Navic kdyz se vrtam v aute tak mi prijde fajn mit po ruce palubni napeti a proud z alternatoru a ostatni diagnosticke udaje.
Kdyz to vezmu kolem a kolem, tak obdobnej pocitac ale s trosku min funkcema a bez diagnostiky sem uz mel v Granade z 82 roku. Proste mi nejde do hlavy jak muzou dneska jeste delat auta bez takovych veci, a nedokazu si proste auto bez vyhrivanych sedacek v elektrice, klimatizace, pocitace, checkcontrolu a takovejch veci predstavit. Ze nedava klimatizaci skodovka protoze dela lidova auta chapu ale ze to nedela bmw to teda ne.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal darmon
no a mne proste prekvapuje takovej holej zaklad v petkovy rade a trojkovy devadesatych let.dyt to je do vybavy pak srovnatelny s felicii. A co na tom hledam ? mit cas mi prijde prakticky, venkovni teplotu taky, docela uzitecny je pro mne dojezd (na ceste do prace nemam zadnou dobre dostupnou pumpu) obcas se kouknu na spotrebu jestli se nejak nezmenila a neco se nedeje, sem tam pouziju funkci predpokladaneho dojezdu (ale trosku obracene nez to asi navrhli) a hlavne pouzivam ten alarm a imobilizer co v tom je. Navic kdyz se vrtam v aute tak mi prijde fajn mit po ruce palubni napeti a proud z alternatoru a ostatni diagnosticke udaje.
Kdyz to vezmu kolem a kolem, tak obdobnej pocitac ale s trosku min funkcema a bez diagnostiky sem uz mel v Granade z 82 roku. Proste mi nejde do hlavy jak muzou dneska jeste delat auta bez takovych veci, a nedokazu si proste auto bez vyhrivanych sedacek v elektrice, klimatizace, pocitace, checkcontrolu a takovejch veci predstavit. Ze nedava klimatizaci skodovka protoze dela lidova auta chapu ale ze to nedela bmw to teda ne.

Krom toho dojezdu,spotreby a alarmu tam mam vsechno... Mas treba digi klima? :)
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od darmon »

nikoliv a popravde receno nechybi mi, je mi celkem jedno jestli si nastavim teplotu na displaji nebo proste tim koleckem, digi v e32 nebyla, to je az vymozenost druhe pulky devadesatych, takze mam klasiku automatickou s levou a pravou stranou, anzto nemam Lko tak lidi vzadu ovladani klimy nemaj.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od bpytlik »

Co se sem tak dival,tak dodelani palubaku do e39ky by znamenalo: 1)natazeni kabelu, 2)jine "radio", 3)pridani packy k volantu, 4)jinou pristrojovku...takze docela mastne podle me...

Teplotu vidim,cas mam taky,okamzitou spotrebu vidim analogove a nejaka prumerna me az zas tak nesere bo mi to zere 8-10 plus minus at jezdimjak chcu:)Nerikam ze by se nehodil,treba kvuli dojezdu,ale uz umim hodne presne odhadnout dojezd podle ukazatele paliva:)Alarm mam na dalkaci, imobilizer v klici,takze to v kompu nepotrebuju (stejne to tam mely enom e32 a e34).
Jinak k moji soc. vybave nemam akorat ty sedacky v el. a ten palubak. Jinak mam treba cd-changer,tempomat,aut.stmivani zrcatka a hlavne kuzi...Nechapu jak muzes nemit v sedme kuzi,proste hnus.To radeji bez vybavy,ale s kuzi.Proste bawo bez kuze se mi nelibi a uz to podle me neni bawo...
Digi klima super vec,osobne me na e32 ta klima pekne srala a musim rict ze ta digi mi vyhovuje 100x vic....
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od bpytlik »

Jo a holej zaklad v petkove rade je zrcatka v el. a predni okna v el. a manualni klima...nic vic tam nejni,no mozna 2x airbag:)
Odpovědět