Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Co rikate na souboj 318IS kontra Octavia 1,8 20V Turbo?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Don T

#1 Příspěvek od Don T »

Sem se proste vsadil z kamosem, ze mu to nandam.., ale pak jsem si precet co je ta koktavka zac a zacinam mit docela hrasky.. abych pak nedopad jako..:ovecka: Krom toho me porad nak zlobi vybrejsn ktery nevim odkud jdou uz meto pekne se.. to pak nerad tocim:mad: Mam strach abych neco neoddelal a do toho prijmu takovouhle vyzvu aaaa jsem to, ale trotlon se asi pujdu..:zachod:
Jakesh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jakesh »

No nevim jestli ses měl vsázet, protože tomu asi budeš muset naložit :) ... tak bacha aby ti něco neodešlo do věčnejch ... :shit:
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Klakson »

pokud nepojedete do kopce tak ti neujede, ale ty jemu taky ne:D
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Schejbix »

Tak se snaz a poradne mu to nandej :pest: , at vidi jakou udelal chybu, ze si koupil shade :shit: :D :fuckoff: Drzim ti palce. :popcorn:
Don T

#5 Příspěvek od Don T »

Originál zaslal Jakesh
No nevim jestli ses měl vsázet, protože tomu asi budeš muset naložit :) ... tak bacha aby ti něco neodešlo do věčnejch ... :shit:

Toho se prave bojim :cry: Ale zpatky se me to uz brat nechce.. apropo dva dotazy. Je nekde volnej plac na 400m sprint.. abych se nemusel ztrapnovat na Mimonskejch valkach.. co kdyby me nahodou upad motor :D :D :D
No a druha vec neni tu nejakej machr z Prahy kterej se slusne vyzna v Bawech poslech by karku a zkusil poradit co by to mohlo bejt? Uz jsem to mel trikrat n zvedaku prolez uplne vsechno a uz fuckt nevim:shit:
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od darmon »

no my sme delali sprinty na zacatku plzensky dalnice, na uplnym zacatku ve stodulkach. tam je to celkem good, jinak odkad ty vibrace lezou ?
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od bpytlik »

No fakt nevim nevim...pokud ten s tou koktavkou neni nemehlo a nezprasi start,tak te asi da :(
TT
Klubové ID: 124
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od TT »

když jsem jel s 318i, tak mi ujel jen do kopce, ale rovina na stejno, podle toho kdo byl jak rozjetej před předjížděním (dálnice Praha směr Liberec), ...s iS bys ho měl dle mého trhnout
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Fil
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fil »

Každoparádně ti držím palce a nezapomeň že nezáleží na tom o kolik , ale záleží na tom vyhrát..........:nos:
Don T

#10 Příspěvek od Don T »

Originál zaslal darmon
no my sme delali sprinty na zacatku plzensky dalnice, na uplnym zacatku ve stodulkach. tam je to celkem good, jinak odkad ty vibrace lezou ?

Uz fakt nevim mam pocit, ze to leze zprva v motorovem prostoru, ale zrovna tak to muze bejt jen vysipanej kat to je tak posledni co me napada a co nevim jak zkusit. Kupoval jsem to s tim, ze to ty vibrace ma. Prej to bylo u Bychla v servise a tam po trech hodinach na nic neprisli vymenily vejfal ( ten skutecne vypada jako novy teda az po kat ) dneska jsem jim tam volal a ptal se jich jestli z nich dostanu co vsechno se na aute delalo kdyz jim ukazu servisni knizku a prokazu ze jsem majitel.. prej ze to nee ze to nemuzou no tak trosku jsem si prisel, ze ze me dela debila.. proc bych nemoh vedet co se delalo na kare kterou vlastnim?! To proste nepochopim!!:zmateny:
Don T

#11 Příspěvek od Don T »

Originál zaslal Fil
Každoparádně ti držím palce a nezapomeň že nezáleží na tom o kolik , ale záleží na tom vyhrát..........:nos:

Neboj sa nic ja vim.. wyhrany je vyhrany!!:bigok:
Fil
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Fil »

Tak mu nakopej....:D :D :D
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Schejbix »

Originál zaslal Don T
dneska jsem jim tam volal a ptal se jich jestli z nich dostanu co vsechno se na aute delalo kdyz jim ukazu servisni knizku a prokazu ze jsem majitel.. prej ze to nee ze to nemuzou no tak trosku jsem si prisel, ze ze me dela debila.. proc bych nemoh vedet co se delalo na kare kterou vlastnim?! To proste nepochopim!!:zmateny:

Zajed si tam :walk: a chytni nejakyho technika za pocitacem. Byl sem v BMW Base, kde se moje karka servisovala a tam mi celkem ochotne rekli namatkove co se delalo :ucta: (nebyl sem tam kvuli tomu, ale prisla na to rec, tak proc se nezeptat :D ) Vsechno zalezi na tom na koho narazis :bigok: ale po telefonu to nema cenu.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#14 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Pokud neni trotl tak si Te da jako nic...
N54 PWR
TT
Klubové ID: 124
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Don T
Uz ale zrovna tak to muze bejt jen vysipanej kat to je tak posledni co me napada a co nevim jak zkusit.:zmateny:

:) a proč tam máš Kat, když je vysypanej, tak ho ufikni a maš klid, stejně tam je víš na co:zachod: :)
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#16 Příspěvek od JFK Čestný člen »

asi budeš mít problém. S 320i coupe jsem toho měl plnej knédl, a jestli má čip tak amen:(
Bombarder
Klubové ID: 59
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Bombarder »

Podle me jsi v hajzlu. Jestli prohrajes, tak mu dej alespon pestni sadu.
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od darmon »

spravne, tak na koktavkare ! ale dyz sem mel scorpio tak sem si s koktavkama vytiral prdel, tak se mi to nak moc nezda ze by to is bylo tak zly
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Pivson »

No myslím že bude trochu rychlejší. Přecijenom ho to turbo nakopne.
Jakesh
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Jakesh »

Originál zaslal darmon
spravne, tak na koktavkare ! ale dyz sem mel scorpio tak sem si s koktavkama vytiral prdel, tak se mi to nak moc nezda ze by to is bylo tak zly

No jo,kamoš má Scorpio 2,9 benzin a vytírá si prdel kde s kým,ale to bude asi tak nějak daný tím obsahem,že jo :drive:
Odpovědět