jen si nezapomente kameru pls
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Diskuze : Golf II GTI vs. BMW 325i(tds)
- TURBO_KrteK
 - Klubové ID: 65

Zde se verejne omlouvam Bombarderovi za me vyroky. Tedka jsem jel po Brne a predjel jsem Porsche 944 s firemni fabii 1.4, takze verim, ze to jde i s G II. Byl to maly "paralelni sprintik" na svetlech - tlacil jsem z Fabie, co to dalo  a byl jsem rychlejsi (akorat ze on se mnou naprosto evidentne nezavodil):D 

Originál zaslal RostaO
Tedka jsem jel po Brne a predjel jsem Porsche 944 .... tlacil jsem z Fabie, co to dalo a byl jsem rychlejsi.... akorat ze on se mnou naprosto evidentne nezavodil
:lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhehe: :mhehe: :mhehe: :mhehe: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lol2: :lol2: :klub: :klub: :klub: :hopici: :hopici: :hopici: :hopici: :hopici: :hopici: :hophop: :hophop: :hm: :fakac: :fakac2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2:
Originál zaslal RostaO
Zde se verejne omlouvam Bombarderovi za me vyroky. Tedka jsem jel po Brne a predjel jsem Porsche 944 s firemni fabii 1.4, takze verim, ze to jde i s G II. Byl to maly "paralelni sprintik" na svetlech - tlacil jsem z Fabie, co to dalo a byl jsem rychlejsi (akorat ze on se mnou naprosto evidentne nezavodil):D![]()
![]()
Na to že s tím Porsche jenom couval jsi musel tu Fabii honit v červených číslech!
Originál zaslal Bombarder
ma 102kw v zakladu, ale ten ma mirne zvedly vykon. nikdo to nemeril, ale pry neco kolem 109kw. vaha kolem tuny. 325 vazi cca 1300kg s ridicem 1400kg. tri sta jsou znat. s pevnym startem na cca 400-700metru mozna vice, ale to bych musel zkusit jsem ochotny se s vama hadat, ze udela vsechny trojkove bava, ktere nemaji neco kolem 130kw. tusim, ze bezne typy jsou 110kw a potom skok na 141. a to nejlepsi na konec. je to bez katalyzatoru,vykuchany, rok 88. co vy na to? ja to zkousel s moji 325, ale az v rychlosti kolem 180 zacina ztracet. taky jsem si s nim uzil docela dost na cestach. dost frajeru s novyma karama slo srat. nemam duvod si tu neco vymyslet. mam bavo a tak mi to docela vadi, ale je to uz tak.
Teď jsem se omylem dostal na začátek téhle diskuze:
Golf 1.8 -148 PS 1000kg =1PS/6.7
325i -192 PS 1300kg =1PS/6.7kg
To znamená, že to pojede teoreticky stejně:)
Ale prdel je, že mě nikdy žádnej Golf na ulici nepředjel, ani VR6-ka:), tak nevím, asi si ve VW ty koně cucaj z prstu, páč by ty mrdky nikdo nekupoval:bigok: :bigok: :bigok:
Originál zaslal RostaO
Zde se verejne omlouvam Bombarderovi za me vyroky. Tedka jsem jel po Brne a predjel jsem Porsche 944 s firemni fabii 1.4, takze verim, ze to jde i s G II. Byl to maly "paralelni sprintik" na svetlech - tlacil jsem z Fabie, co to dalo a byl jsem rychlejsi (akorat ze on se mnou naprosto evidentne nezavodil):D![]()
![]()
Jo tohle znám, ale obráceně, každej blbec (tím nemyslím tebe:D ), chce závodit. Ale to by jsi nedělal nic jinýho, takže si časem začneš vybírat alespoň ty lepší káry, ale fábka to nikdy nebyla...:bigok:
Nejlepší je nechat "vyhrát" nějakýho mamlase v golfu, ten je z toho úplně v prdeli a jak se tak za ním šouráš, tak potom třeba v padesáti km/hod roztancovat M-ko, pořádnej čoud od gum a přeskočit čtyři auta před sebou.:bigok: :bigok: :bigok:
A nebo jse přilít na světla a vedle boreček ve filcce:) Začal očumovat ty osmnáctky a hned se chopyl plynu a začal trápit ten motůrek:) Tak jsem mu zahrál tu svojí (modří už vědí:)) a hned zalez do sedačky a dělal že tam vůbec není:):bigok: 

...a byl klíííd:) Se nebudu přece z každým trápit, takovejch sebevražd potom mít na svědomí?:):bigok: