tak to vi snad jen buh, cekame na privatizaci naseho bytecku abysme ho pak mohli prodat, koupit baracek a auticko...
nebo snad auticko a baracek, abych byl objektivni :D
no ja kazdopadne doufam, ze to bude co nejdriv a ze ho zatim JFK neproda, podam asi inzeraty at to nikdo nekupuje, ze je to totalne rozmrdany (tim v ZADNEM PRIPADE nechci tve Mko urazit, Robine:))
Yo yo M to musi bejt radost:bigok: Ja si se svojim rudym drakem rozhodne tolik dovolit nemuzu i kdybych chtel:cry: JInak to zkouseni davat si trosku neco smykem je relativne v pohode nekde na silnici akorat se to nesmi prehnat.. i kdyz s mejma konima to moc utrhnou nejde:D Chce to bud trosku namoklo, snih a nebo dlazky:D Apropo chtel jsem se jeste zeptat.. neni tak snadne meho broucka utrhnou cimpa to? Kone to na to podle me ma a kdyz jsem to kupoval a ptal jsem se na to majitele, Tak jen povytah oboci a rekl " no jo BMW " .. jestli vono to spis neni nojo chybjej konici:cry: aanebooo to ma nejakej mechanickej protiprokluz???
Originál zaslal Don T [B]Yo yo M to musi bejt radost:bigok: Ja si se svojim rudym drakem rozhodne tolik dovolit nemuzu i kdybych chtel:cry: JInak to zkouseni davat si trosku neco smykem je relativne v pohode nekde na silnici akorat se to nesmi prehnat.. i kdyz s mejma konima to moc utrhnou nejde:D Chce to bud trosku namoklo, snih a nebo dlazky:D Apropo chtel jsem se jeste zeptat.. neni tak snadne meho broucka utrhnou cimpa to? Kone to na to podle me ma a kdyz jsem to kupoval a ptal jsem se na to majitele, Tak jen povytah oboci a rekl " no jo BMW " .. jestli vono to spis neni nojo chybjej konici:cry: aanebooo to ma nejakej mechanickej protiprokluz???
Záleží taky na gumách:) s 235-kama to utrhneš blbě se čtyřválcem
Originál zaslal JFK [B]Záleží taky na gumách:) s 235-kama to utrhneš blbě se čtyřválcem
Ted tam mam zimaky nejaky 195 za chvilku prezouvam na 205/60/15 coz me neprijde az zas tak moc. Na to, ze by karka mela mit 140 koniku tak se moc snadno neutrhne:cry: To je, ale jedno pac smrad ze spalene gumy bohate nahradi pocit ze skvelych jizdnich vlastnosti!:bigok: I kdyz jsem mel predtim predohrabku tak jsem si na zadni nahon myslim rychle zvyknul a musim rict, ze stabilita auta me hodne mile prekvapila.. jen me mrzi to zrychleni ktere me neprijde zas tak zavratne.. a bohuzel ho zatim splacim takze nejsou prasule na nejake upravy aby se vykon trosku pohl hore:D
No ja mam na letnich problem to urvat....maxilane na dvojku do nejake aspon pravouhle zatacky....A to mam papirove 170koniku...No jo,chtelo by to 200,pak by to uz bylo v poho
Originál zaslal bpytlik [B]No ja mam na letnich problem to urvat....maxilane na dvojku do nejake aspon pravouhle zatacky....A to mam papirove 170koniku...No jo,chtelo by to 200,pak by to uz bylo v poho
NO jo, ale me prijde, ze kdyby to nebylo nejako osetreno tak, ze by jsi to s timhle vykonem mel gumovat az do aleluja.. ne, ze by me to nejak bralo... ale bere:D Jo jo nejake koniky by to chtelo:D
Tak to me to negumuje:D No a s tou zatackou zas jak kdy.. ceba zhruba pred 14 dnama bylo lehce namoklo, ale teplo.. jel jsem po ranu ke kamosovi, aby jsme omrkli proc me neustale jde gumovej smrad od zadniho leveho kola, kdyz se to trosku ohreje.. broucka jsem nesetril a v zatacce ho vzdycky lehce prislapnul aby se jen neznatelne smyknul. Jelikoz to tam znam tak jsem se vylozene tesil do jedne krkizovatky se zatackou na dlazkach.. ceklal jsem ze to sklouzne vic pac bylo namoklo, tak jsem si trosku vic pribrzdila co cert nechtel jak jsem se dojizdel tak tam akorat najel chlapec s novym Mondeem No priznam se ze jsem mel docela hrasky.. nejel jsem moc rychle, ale mokry dlazky.. rikal jsem si bud to dobrzdim a nebo se trosku predvedu.. varianta b zvitezila pridal jsem plyn auto se smyklo lehce jsem ubral a dal kontra pekne jsem se zahoupal a hura pryc.. to byla pohodka cekal jsem to a pocital s tim. No a hned za touhle krizovatkou je 90 zatacka z kopce dolu.. no a tam uz jsem to nechtel a ani necekal.. a samozrejme sem se tam utrh taky chvalabohu jsem zachoval chladnou hlavu a musim se pochvalit, ze jsem to v pohode zvlad.. kolemjdouci cubrnali ja zachoval usmev a az za chvilku jsem zpomalil otrel pot z cela a jiz v pomalejsim tempu pokracoval dale :bigok:
Originál zaslal bpytlik [b] No gumovat to gumuje,ale proste kdyz jedu do zatacky a treba 70 na trojku a prislapnu to,tak mi prdel neuleti Teda vetsinou
na mokru utrhneš i sháde 120, musíš trhat na suchu a s 318iS by to neměl být problém, cvič nohy:D pravou nohou prošlapávej plyn, levou pouštěj spojku a v okamžiku záběru, to pořádně nakrm, no ne, :allright: :bigglases
No problem ze kdyz jedu 70,tak neni kam moc podrazovat.Dvojku vytocim tak do 80ti:( Takze jak sem rikal,kdyz je treba pravouhla zatacka,najedu si pekne 70,hodim dva pri zataceni pustim spojku a dam plny, prdel krasne ulitne a kontra volantem to srovnam.Ale problem ze tohle v normalni zatacce neudelam:(
Originál zaslal TT [B]na mokru utrhneš i sháde 120, musíš trhat na suchu a s 318iS by to neměl být problém, cvič nohy:D pravou nohou prošlapávej plyn, levou pouštěj spojku a v okamžiku záběru, to pořádně nakrm, no ne, :allright: :bigglases
No jo, ale shade nema 1,5tuny:D Zas takovej neumel nejsem abych nevedal jak dosahnout utrhnuti karky:mad: I kdyz na druhou stranu je to muj prvni zadohrab:angel2: Proste jsem jen cekal, ze s tim bude tech 140 koniku vic cvicit! Kazdopadne mas pravdu, ze to chce jak rekl taticek Lenin.. "ucit sa, ucit sa, ucit sa".. i kdyz tady spis plati "trenuj a zkousej, trenuj a zkousej.." atd:bigok:
Originál zaslal Don T [B]No jo, ale shade nema 1,5tuny:D Zas takovej neumel nejsem abych nevedal jak dosahnout utrhnuti karky:mad: I kdyz na druhou stranu je to muj prvni zadohrab:angel2: Proste jsem jen cekal, ze s tim bude tech 140 koniku vic cvicit! Kazdopadne mas pravdu, ze to chce jak rekl taticek Lenin.. "ucit sa, ucit sa, ucit sa".. i kdyz tady spis plati "trenuj a zkousej, trenuj a zkousej.." atd:bigok:
Teeeda ja sem ukecanej.. dyk ja uz zadohrab mel.. byla to S110 se zminovanym motorem z Shade 120:cigo2: a to pak byli...:drive: :bigok:
co se říká o BMW? Že má perfektní podvozek. To znamená, že to auto jede a nelítá od škarpy ke škarpě:bigok:
Mít 140 koní v žigulovi nebo ve filcce tak to rozsekátš hned při odjezdu z prodejny:D Fábka už je na tom o poznání líp a tak si dovolej tam dát i těch 100 a více koní...
Je to hodně o podvozku. Ale pokud budeš mít zadní tlumiče totál na odpis, tak ti to utrhávání od vozovky půjde o poznání líp.:bigok: :ucta: