Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
*** Auto na denní ježdění ***
Dneska jsem s kamarádem vedl dlouhou debatu. Zastává názor, abych tu svojí M3 měl jen na příležitostné ježdění a po Praze víceméně jezdil něčím jiným, abych si koupil druhé auto. Nějakou Fabii nebo tak něco.
Jenže já zastávám názor, že prostě když to vysněné auto už mám a mám z něj radost, tak s ním budu jezdit i na poštu, na nákupy, atd...
No, dokázali byste snad nechat zaparkovanou M3 před barákem a jet do Makra 15 km na nákup nějakou Fabií???
Přiznávám otevřeně, nedokázal...
Jenže já zastávám názor, že prostě když to vysněné auto už mám a mám z něj radost, tak s ním budu jezdit i na poštu, na nákupy, atd...
No, dokázali byste snad nechat zaparkovanou M3 před barákem a jet do Makra 15 km na nákup nějakou Fabií???
Přiznávám otevřeně, nedokázal...
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
To Bubi: No tvůj kámoš to myslel asi dobře ale asi bych taky nevydržel aby mě stálo auto na parkáči před barákem(případně v garáži) a jezdil všude nákým vrakem..Tvůj kámoš měl asi na mysli to že v Praze se jezdí trošku jinak a že by ti to tam mohl někdo při náké tlačenici odřít..
Já zastávám názor že když už máš pěknou kárku třeba ty máš M3 tak to ukazuj..
Nestojíme přece o to aby kárka byla doma něco jako sběratelskej kousek kterej čeká na projíždku jen když se pořádá nějakej sraz jednou za Uherskej rok..
Takže pár slov na konec: Rozhodně jezdit ale opatrně
..
Já zastávám názor že když už máš pěknou kárku třeba ty máš M3 tak to ukazuj..
Nestojíme přece o to aby kárka byla doma něco jako sběratelskej kousek kterej čeká na projíždku jen když se pořádá nějakej sraz jednou za Uherskej rok..
Takže pár slov na konec: Rozhodně jezdit ale opatrně

jestli si nebozak mysli,ze ten DeLorean bude mit nekdy vetsi cenu nez jen jako zdroj nerez plechu.....tss....bylo shitozni auto uz kdyz prislo a s vekem na krase a hodnote moc nepribralo....
Co vim: shit francouzkej motor(2.8V6-zere a nejede), spatny dvere(padaj a trpi zavirani oken), problemy s elektroinstalaci, spatne vyvazeni auta(vetsina na zadek-prekvapive), shit brzdy,svetla,slicovani a asi vsechno....finesa v podobe nerez kastle se ukazala byt nocni murou pri pokusu ji udrzet stale vylestenou... Inu, zvlastni jsou lide za oceanem
Co vim: shit francouzkej motor(2.8V6-zere a nejede), spatny dvere(padaj a trpi zavirani oken), problemy s elektroinstalaci, spatne vyvazeni auta(vetsina na zadek-prekvapive), shit brzdy,svetla,slicovani a asi vsechno....finesa v podobe nerez kastle se ukazala byt nocni murou pri pokusu ji udrzet stale vylestenou... Inu, zvlastni jsou lide za oceanem

“Ability is what you're capable of doing.”