Originál zaslal Kriznik [B]Historii? ... corvette je ve vyvoji a vyrobne minimalne 40+let takze ve vyvoji motoru, a vlastnosti uz neco za sebou maji a racu se ucastni od svych zacatku... ovsem pochopitelne to je neco jinyho nez v evrope
a popisuje to majitel mka, coz znaci, ze neni vuci tomu autu zaujatej corvetta ma nizsi teziste je sirsi, ma zavodni podvozek, titanove vyfukove potrubi ap. (Z06) rekl bych ze tohle auto patri zrovna do kategorie kde m3 neni tim ale nechci rict zeby Mko snad byl smejd, ne ze si to tak zas nekdo poda... ale byla tu diskuse "doporuc" mi neco lepsiho
nemyslim si ze by "normalni" corvetty : 50th anniversary, coupe, cabrio, ktery maji se Z06 spolecny jenom jmeno a par soucastek na Mko mely...
Měl jsem tu čest se seznámit s poslední corvettou minulé léto. Subjektivně to auto sedí dobře (je ukrutně široké a nízké a má hrozný špalky), jede dobře (motor tahá skvěle - aby ne, má na to obsah), ale žádný HIGH-TECH to není.
Ten motor je stále starý dobrý OHV V8 smallblock s právě tou 40tiletou historií...
Originál zaslal JFK [B]Pavle, pošli pořádně našlápnutý Báwo z USA, za ty prachy:)))
posli prachy, poslu bawo
Shrek [b]Měl jsem tu čest se seznámit s poslední corvettou minulé léto. Subjektivně to auto sedí dobře (je ukrutně široké a nízké a má hrozný špalky), jede dobře (motor tahá skvěle - aby ne, má na to obsah), ale žádný HIGH-TECH to není.
Ten motor je stále starý dobrý OHV V8 smallblock s právě tou 40tiletou historií...
Jo ty chytre kecy me fakt prestaly bavit.
Jestli mi nekdo poradi, jak se meni voda v chladici, tak kdykoli. dal jsem pryc LPG sadu. Plyn mel chlazeni napojeno z okruhu chladici vody, takze jsem musel vypusit vodu s chladici soustavy. Pak jsem ji nalil, ale asi po 2km jizdy, se to zacina prehrivat, nejde s tim jezdit. Mam jeste jednoho borce, ma Octavia RS a rika, ze 325i natre prdel kdykoli, tak to jsem taky zvedavy..