Originál zaslal Bombarder LOPOLO, natahni roberta a fič víš za kým..
No preci za mnou...
A budeme si to hezky delat az do rana... Particka Prazkejch buziku, ke ktery se prida potom i McFil a ostatni...
Pockej, jestli si na sraz nevezmes dostatek indulony... Budes trpet! :321:
to shit4brains: robert se nenatahuje, nybrz startuje....
to allPraglBuznaBoys: skoda,ze musim predstirat inteligenci a nemuzu se zucastnit (ve ctvrtek delam prijimacky na dalsi utrpeni....) ....nic, jdu hodit voko na zasobu hajzlgoodies, tahle diskuze je na to zrala
Originál zaslal DaF ... Particka Prazkejch buziku, ke ktery se prida potom i McFil a ostatni...
Pockej, jestli si na sraz nevezmes dostatek indulony... Budes trpet! :321:
Ja nět Buzna ja kameraman:fuckoff:
Ty bombarder!! Něchočeš ty igra? v mojim nóvom fílmě?? Ty bůděš glávny geroj v étom filmě - Bomba plnaja durákov! Málěňko i sado-maso?:321: :fuckdual:
Hele Bombardér,nech si ty své chytré kecy o kompresorech a v podstatě všechny své kecy pro svoji starou.Tady na to není nikdo zvědavý. Co mám dělat? nejdřív kola? pružiny? Dy? ty nevíš která bije. A propo nejlevnější komp jsem viděl za 150 a tak se jdi vy...t se svými 80. :fuckoff:
Originál zaslal bpytlik Kriznik: No jo,sem nekde cet srovnani m3,z06 a toho noveho nissanu...Zko tusim...z06ka jasne vyhrala,ale jednak je v tom nejaky 5l motor,druhak je to automat a navic to testovali v USA a m3 tam ma "enom" 333koni bo na ten jejich hyper mega giga moderni 91 benzin to picu jede.
M E46 usa/eu je 9koni .. to je mozna dany zaokrouhlenim (nevim)
Z06 NENI automat, ale je to 6speed manual (pokud to byl automat, nebyla to Z06)
kriznik: Jo jo,vlastne.Manual to je to mas pravdu,nic to ale nemeni na tom,ze to ma motor jako krava a zere to jak cele stado:-)
A pokud vim u nas ma e46 m3 presne 350koni,ne???
Miketak: No klidne muzes dojet,ale obavam se ze mi to natres v poho:-)
Originál zaslal bpytlik kriznik: Jo jo,vlastne.Manual to je to mas pravdu,nic to ale nemeni na tom,ze to ma motor jako krava a zere to jak cele stado:-)
A pokud vim u nas ma e46 m3 presne 350koni,ne???
U toho kompresoru, je kratky mpeg, super zvuk.
Taky tam pisou, ze instalace zabere profikovi 2 hodiny, takze. profik nejsem, ale den by mi urcite stacil...
ma to motor jako krava ale je to ve stejny cenovy kategorii
p.s: pouzivej citaci, at je to prehlednejsi
A má to i stejný (nebo lepší) jízdní vlastnosti? Vydrží to auto něco, nebo je na jedno, dvě použití? A co vývoj? Jakou mají hystorii, a co praktické zkušenosti s race? (ptám se normálně, takže očekávám normální odpověď:))
Když to vezmu obráceně, tak třeba Sháde WRC má stejný výkon na motoru jako BMW E36 M3 3.0... A přitom stojí 10x tolik jako nová M3:)
Takže tu nejde o to kolik co má koní a kolik stojí jeden kůň peněz. Ta Audi má víc válců, koní, krou?áku a stejně je jí to k hovnu, páč je levnější a kvalitní sportovní náčiní si prostě za málo peněz z prstu nevycucáš:):D Jde o jízdní vlastnosti a ne jenom o race na rovince:):D
PS: jsem četl, že E36 M3 3.2 je na okruhu rychlejší o jednu vteřinu než Lambo Murciélago:bigok:
I když jsem říkal, že mi už nestojíš ani za slovo, udělám vyjímku:
Mýlíš, protože to je jen náhrada G60tky šroubovicovým kompresorem. Jenom kompresor, žádnej kit na přestavbu.
A cena je naprosto odpovídající novýmu Vortechu, Eatonu. Problém je, že samotnej použitej (většinou z rozebraných Mercedesů *** 200 a 230 Kompressor) kompresor Eaton koupíš na ebay.de kolem 10 kKč. :fuckoff:
Pro shreka uz fakt naposledy:
citace:
Originál zaslal Bombarder
teoretiok neznamena, ze neco neumi zrealizovat. kit na gII dostas i za daleko mene. videl jsem i kit na 512 koni.
Co to znamená "daleko mene"?.............
Muj odkaz je kit nebo ne? No alespon to ma v textu, ze.
o prestavbe jsem tam nic nepsal nebo se pletu?
Je to na GII, je. Stoji kolem .. ano. Max 500 kuli, taky.