Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

čórkaři znaků...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
mike.bmw

#1 Příspěvek od mike.bmw »

Tak nevím, před jistou dobou jsem naivně nabil dojmu, že ten hlavní boom, kdy všichni atakovali znaky těch aut, na která neměli, jako BMW, Mrdcerez apod., cpali si je všude možně, snad i do pr*ele, rozjeli težkej byznys, je už dávno pryč......

Opravdu naivně!!!

Asi před týdnem jsem jel vyzvednout manželku k mé švagrové v Praze ve Vršovicích, stál jsem přímo pod balkónem a během asi hodinky mi někdo štípl zadní znak.... Trošku oje*ali lak, ale to neni tak strašný, ale s*re mě to jenom z principu.

Asi vidět to č*ráka, tak ho tam u toho lehce ubiju a strčim mu ten šroubovák do zadku a porádně zakvrdlám!!!

Teď mám sto chutí udělat to samý!!! Ale zase si říkám, nebuď jak ten dotyčný a třeba to může být někdo z klubu E36....

Mno sorry, že otravuju s takovou blbostí, ale zajímá mě, jestli se někdo z vás s tím také setkal v poslední době....

:gun01:
DaF

#2 Příspěvek od DaF »

Nekdo tohle resi samolepkama, ktery stojej jenom drobny... No a nebo kupovat na vrakaci kolem 200CZK znaky nahradni, no... ALe asi bych nemel na to jit a zprznit jiny BMW. To bych mu preci nemohl udelat!
Mam doma znak do foroty... Kdyby se mi nahodou stala takova vec...
mike.bmw

#3 Příspěvek od mike.bmw »

Originál zaslal DaF
[B]Nekdo tohle resi samolepkama, ktery stojej jenom drobny...

Na Filcku samolepky ano, ale na Báwo ne snad...

Teď to neřeším, až někde narazim na znak, tak ho koupím...

Ale nikdy jsem si nemyslel, že jenom ten pitomej znak může zkazit vzhled auta... vypadá to celkem ohavně.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Me se to stalo taky a vyresil jsem to kvalitnima samolepkama. Vypada to dobre a mam snad ( clovek nikdy nevi) klid. Tohle sou fakt tezko pochopitelny veci.
TT
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od TT »

Mám taky z vrakáče tři náhradní znaky , aby můj mazlík nedopad jak v 89 z Favorita bez znáčku Favoritka, každopádně, lidi jsou hyeny a takovejm sekat hned ruce, ale nejdřív je musíš chytnout:naholou: :pest: :( ,
to mike.bmw: dej tam origo znaky z vrakáče, taky si myslím že nálepky nejsou to pravý ořechový, i když ty asi nikdo ? nečorne, dají se sehnat 170-250Kč, stejně jako poklice se znakem, ty lidi kradou taky....:cry:
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od bpytlik »

Me nejaci curaci ukradli stredni znaky z elekronu...Ale enom tri,ten posledni jim asi nesel,nebo je nekdo vyrusil...Chytit,narvat jim ruce do kufru a nekolikrat poradne bouchnout a at si jdou stezoval parchanti....
Lion
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Lion »

Jo jo to kámoš ten má ještě toho starýho Mercedesa co má ve předu ten znak co trči z kapoty, no a náký hovada mu to ukradli aspon po čtvrtý..Při posledním pokusu mu poškrabali a trochu omačkali místo kde je znak připevněnej..
Jako ted už si říká když kupuje novej znak, že ho kupuje pro zloděje je to hrozný ale i v týdle době kdy se dá vše vcelku dobře sehnat i za malej peníz se najdou tací co nám šahaj na auta a kradou jak steklí..
Jen by mě zajímalo co s těma znakama pak dělaj ..Možná si to lepí na svým hajzlíku kolem sebe a dělaj si u toho hrozně moc dobře a nebo si to přidělávaj na trabanty..
Petr_1

#8 Příspěvek od Petr_1 »

Nechápu co je tohle za blbce.Jen jednou sem to nechal stát na sídlišti a už sem vo znaky opuch taky.Sundali je stylem šroubovák.
Zadní se povedlo sundat bez poškození,ale u předního jim ten vercajk nějak sklouznul a bylo.Rejha jako prase.Kapota po novém laku.Ta barva snad ještě smrděla.Měl sem fakt radost.
Přerazit ruce by potřeboval ten kretén.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Hey,muchacho,ty byt nazivu?Super zprava...co je novyho,napis neco,moc jsi nam tu chybel,Lionatore :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Danny Moderátor
Moderátor

#10 Příspěvek od Danny Moderátor »

Ja jsem to vyresil zatmelenim predniho znaku prave z toho duvodu ze lakovat celou predni kapotu kvuli nejakymu curakovi se mi nechce. No a zadek neni tak velkej tak tam to risknu a uvidime. Jinak kdybych nekoho chytil tak mu do te prdele narvu s tim sroubovakem i ten znak aby si to pamatoval:mad:
GG

#11 Příspěvek od GG »

To já měl málem to štěstí a mohl jsem si praštit:bang: Vylezu na balkon, a čumim:cucim: , nejakej 15parchant před mojim bávem , v ruce šroubovák a už se chystal. Tak jsem na něj zařval a rychle vyběch ven jestli ho nedostihnu:gun01: Škoda, nestihl.:shit:
TT
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od TT »

to GG: ...příště neřvat a rovnou potichounku běžet, a nebo řvát ale mít přitom nějakýho mazlíčka v pazouře , treba nějakou čtyřiačtyřicítku s šestipalcovou hlavní nebo obdobnou dobytčárnu
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#13 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Nebo do znaku vyvedenej vyvod od prevodniku z xenonu,jak zatahne,sepne kontakt a zatancuje si:-)))
Lion
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Lion »

Čau Hanzi, to víš že jsem to nevydržel a šel se sem zase po dlouhý době podívat jak BMW klub žije, a vcelku to jde, je nás už 100 a tak je změn opravdu dost..No jinak na jaře počítám nějakej ten srázek bud už officiální nebo třeba budu od tebe něco potřebovat uvidíme.....:) :) :)..

Akorat co jsem viděl na Tipcars je to JFKovo BMW M3.. Co pro bůh dělá snad ho neomrzelo?..
GG

#15 Příspěvek od GG »

To máš pravdu TT, hned 9 Lugrem do palice. Ale zařvat jsem musel, jinak bych mohl přijít i o kus laku, ono to nějaký čas zabere než napáskuješ zásobník:D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#16 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Paskovat zasobnik???Proc hned jit do extremu... 8 naboju v Desert Eaglu 0.5 spolehlive staci na rozstrileni celeho tela:gun08: :gun05:
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Shrek »

...ste ňáký drsný :cuz:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#18 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

nope...me se jen libi ta hricka tech dvou smajliku:-) :-)
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Béďa »

Originál zaslal Lion
[B]
Akorat co jsem viděl na Tipcars je to JFKovo BMW M3.. Co pro bůh dělá snad ho neomrzelo?..

M5 to jistí!!! Ze jo Robine?
:D :D :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Béďa
[B]M5 to jistí!!! Ze jo Robine?
:D :D :D

Těžkotonážní M5-ku nééé:), E46 M3 je OK:))):bigok: :gobeer:
Odpovědět