Bylo to "zuper".3.12. bych mela byt v Brne, tak snad konecne dorazim vcas a uvidim cele vystoupeni.
pro zucastnene : meli jste zustat, koncili jsme k ranu :bigok: :bigok: :bigok:
Originál zaslal Schóva No,mozna i vic. :hehehe: :heee: :hehehe: A ono zatim ne. Skoda, zes to vzdal tak brzo. Pak bys treba nejakou promili mel. :hehehe: :bigok:
všichni se tam tváříme vyčaděně:):gobeer: jsem schválně vybral ty nej fotky:) A Kříža jak se zaksichtil:)))))))))):D
Originál zaslal uličník No vida!
Zatím to vypadá, že by to mohla být velmi veselá taškařice!
Doufám, že jste připraveni, nebo? to bude jízda jak se praví v textu písně "Trabi":
"Z kopce jak blesk uhání, bez slitování!"
Sluníčko nezoufej! Nebo? hrajeme ještě 3.12. 2002 v Brně v klubu "Stará Pekárna" a dále jednáme o termínech v Uherském Hradišti (Mír) a ve Zlíně (Golem).
Tak se snad uvidíme někdy příště!
Tak už se těším milí Baworofilové závislí na dovozovém ovoci!
:cigo: :dabel4: :bubenik:
Jo v Uh či Zlíně??? Hezky ano ano tak to by bylo bezchybné, to UH úplně dokonalé, protože od Míru bydlíme 5 min. :bigok:
Originál zaslal d.aemon Brno snad taky není tak daleko, ne? Nebo dál, než 20 km od baráku nejezdíš? Zatím to tak totiž vypadá... Se ti s takovou ani nezahřeje motor, né?
Ale jezdím pusko neboj byla jsem s tím v Chorvatsku nejdál, já vím, nic moc ale teď nás čeká Itálie...
Jasně do Brna asi taky
Originál zaslal d.aemon Brno snad taky není tak daleko, ne? Nebo dál, než 20 km od baráku nejezdíš? Zatím to tak totiž vypadá... Se ti s takovou ani nezahřeje motor, né?
Jak to vidis d.aemone ? Dorazis? Ja si asi naplanuju sluzebku, tak bych dorazila.
Mimochodem... mistr Uličník pořádá i "utajené" akce. Jedné jsem se včera zůčastnil: Jdeme si takhle večer v Brně na muzikál Vlasy a ejhle... v jedné z rolí "božský Kája" Moc hezký představení. A Uličník opět baví davy :mhihi: :ucta:
Vážení přátelé, mnohokráte Vám děkuji. Připadám si jako v Las Vegas tenkrát s Láďou Štajdlem...
Zachovejte nám přízeň a slibuji, že se do budoucna máte ještě na co těšit.
S pokorou Váš ......
Je mi jasný, že Čechy můžou bejt problém, ale Dave, Béďa, mcfil, slunicko a jiní, co to maj blízko, by mohli dorazit. Já jdu každopádně i s drahou polovičkou a pár známýma, takže pokud se někdo přidá, budu jen rád.
:bigok:
To Ulicnik: V kolik začíná ten koncert ve staré pekárně 3.12.? Nevím, jestli se tam před tím stačím dostat, abych se poptal a případně zařídil vstupenky...
Originál zaslal d.aemon Je mi jasný, že Čechy můžou bejt problém, ale Dave, Béďa, mcfil, slunicko a jiní, co to maj blízko, by mohli dorazit. Já jdu každopádně i s drahou polovičkou a pár známýma, takže pokud se někdo přidá, budu jen rád.
:bigok:
mcfil už byl s ostatníma na koncertě v Praze. No a 3.12. je úterý a to z Prahy do Starý pekárny nepojedu. I když tam mám spoustu doooost dobrejch vzpomínek. Ale slibuju, že kdo se tam objeví tak si to na stopro užije.