Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zima vs. BMW.....
-
- Klubové ID: 1028
Každopádně kastle je jedna věc a ostatní díly podvozku druhá. Kastle to vydrží, ale podvozek, brzdy a všechno ostatní trpí. Ale myslím, že né tak tragicky, aby se člověk v zimě schovával
Někdo říká, že by se v zimě měl častěji mýt podvozek, jiní zas tvrdí, že pokud máš na něm naflákanej bordel a není to zrovna ta sůl, pak ti to vlastně chrání povrch proti tomu, aby se tam ta sůl dostala. A teď si vyberte... :dunno:

Originál zaslal Lion
Holt u mě je to horší, u pump maji přez zimu hadice odpojený kvuli zamrznuti a náká myčka ta je naprd když vemu jakej je venku mráz..člověk je teoreticky v pr...., pokud nemá výbavičku jako ty:slunce:
Jo jo je to tak, je fajn mít veškerou výbavu jako mám já, ale neměla bych ji, nebýt tatínka... to musím přiznat a klobouk dolů před tatínkem :ucta:
Je fakt, že v tomto počasí je myčka asi fakt nereálná...

Tak chlapénci moji :kutulu: buchty stejně nejím (jsou moc kalorické) a za buchty umývat auto??? Hmmm tak to by se mě fakt nechtělo...:nene: za nějaké to pokouřeníčko, no když to nebudou doutníky jako tam byly naznačeny, ale cigarety dobré zančky :mhihi: tak to bych se možná dala ukecat 
No a jak tu bylo už řečeno auto je od toho aby jezdilo a dělalo nám službu a né abychom ho oprašovali v garáži!!! Takže hurá do světa a jedéééééééééééééém :bigok:
:allright:

No a jak tu bylo už řečeno auto je od toho aby jezdilo a dělalo nám službu a né abychom ho oprašovali v garáži!!! Takže hurá do světa a jedéééééééééééééém :bigok:

Originál zaslal lukas
nahodou by si mela, ale v takovym prtavym tricku, anebo rovnou v 1/2 bikin
a heeezkyyy, voda, saponat, vosk, lesk, + kuze + renovace plastu....
beru, dam si zatim lehkou svacinku a kapku si zdrimnu.....
Tak a proč v takovým oblečení???
voda, saponát to jo ale vosk už se moc nadřu a lesk + kůže no potěš koště + renovace plastů, broučku to máš tak cirka 3 - 4 hodiny práce!!!
To jako já bych makala a Ty by jsi klidně buckal??? :sok:
Originál zaslal Jakub
No jasny, spoustu lidi by to potesilo. To je dobrocinnost jak se patri, navic bys konecne videla osobne vetsinu clenu kluby a to bys nemusela nikam jezdit, to je dobry ne???
![]()
No to je taky dobrý nápad, ale to se mám nastěhovat do garáže a jen a jen umývat Vaše báwa???