To jo, ale jinak vzhledově to nemá chybu, lidi co na to budou koukat z venku tak ty budou stejně vědět kulový jestli to má nebo nemá gumičky,cidla v chladiči atd..A postupně to všechno odstraníš takže to bude ok..:D
Asi tak ňák..Takovýdle kousky se na silnicích jen tak neproháněk..Je to tzv.raritka..(omlouvám se jestli ve slově raritka mám špatný i/y ) nebyl jsem si jistej na 100%:))).
:ucta: hezký, hezký moc hezkýýýý :super: , mušky se vychytaj a bude to :bomba: těším se na toho krasavca jak si budem dávat ve Zlíně závody jak se potkáme :bigok: uuuuuuuuu to bude jízda jo jo jo už se těšííííííííííííím :allright:
:)..Sluníčko se nezdá ale asi to bude pěknej :devil3: za volantem :D..Už se vidím jak bych přijel do Zlína na světelnou a tam by se na mě Sluníčko podezřele podívala z vedlejšího pruhu, a dráždivě prošlapávala plynový pedál a čekala až skočí zelená ....
P.S.: No nad takovou vízvou bych asi přemýšlel. Ale nesměli by tam být na blízku poldové....
Jo jo za volantem žiju :hopik: baví mě to, a na poldy víš co :prd2: Ti mě můžou tak ... :allright:
myslím si že bychom se mohli někdy někde srazit a pořádně projet ty naše káry ne?????
Originál zaslal slunicko Jo jo za volantem žiju :hopik: baví mě to, a na poldy víš co :prd2: Ti mě můžou tak ... :allright:
myslím si že bychom se mohli někdy někde srazit a pořádně projet ty naše káry ne?????
Originál zaslal slunicko Jo jo za volantem žiju :hopik: baví mě to, a na poldy víš co :prd2: Ti mě můžou tak ... :allright:
Jo jo, litat smykama do zatacek, nesetrit gumy a spojku pri kazdym rozjezdu, jak nestojis u benzinky aspon dvakrat za den tak jses nervozni, v obci max 50 km/hod pouze pri couvani...:gobeer:
Akorat je desne zajimavi, ze te jeste nikdo nikde nevidel.......... :zmateny: :321: