Tak a je to tady první mrazíky a mě ted trklo že se musím rozhodnout zda mám nechat báwo přez zimu v garáži a nebo přezout gumy..Jde o to jestli mě ta sůl náko ohrozí auto..Mám natřenej spodek a vystříkaný dutiny ale sůl je sviňa...Tak jak budete dámy a pánové řešit zimní období..??..Myslím že v Praze nebo Brně je prd zima a solnej vůz tam zase tak často nezavítá, že ano?..:ucta:
Já už bohužel přezul, zimáky na plech - to je odpoooorný , když jsem to moje autí viděl , tak jsem málem:ble: , musím sehnat aspoň pokličky, ...mimo jiné nemá někdo na 320 , 15cky kola poklice?????
Lopolo klid ja jsem jeste taky na letnich, Eagle F1 ty bily sracky musi zvladnout, chci jet pristi vikend do ty Sosnovy a preci tam nepojedu na zimakach...
225 predek 235 vzadu letni,dest se snehem,120km/h,D1 nekde u Jihlavy,volant doprava,auto doleva asi tak 4-5s,v aute 2 dalsi spici obeti....nakonec se to chytlo o krajnici a srovnalo...tak nejak me napadlo,ze asi bude rozumnejsi dat tam zimu
No nevím, každopádně pokud jezdit přez zimu tak to přezout už jen pomyslet na ty vaše litáky..Ta sůl by to mohl pěkně ochutnat..Jinak nejradši bych taky vyrazil v zimě ven ale jen na normální snih a něé na nákou pomrdanou sůl..To víte chtěl bych si taky na jednom parkovišti zadovadět jako si dovadí JFK na asfaltu....No asi to přezuju a když bude velkej mráz a nebude vidět sůl tak si klidně vyjedu..Bůh se mnou..:angel3:
Tak já už mám přezuté ale taky na škaredých plecháčích, též budu kupovat poklice. Autko mám na to abych jezdila a ne se na něj dívala v garaži! Takže a? je počasí jaké chce, hurá ven go go go...:cuz:
Když se budem i v zimě dobře starat o naše miláčky, tak to musí zvládnout no ne???
No jo ale ta sůllll ta mě zlikvidovala celou mou Škoda 100 ..No já naštěstí poklice mám takže aspon todle..Ale jak vidíte můj strach ze zimy nemusím skrývat..Jen škoda že jsem tu Š100 odhlásil..
Sluníčko to je uplná pravda..Auto je od toho aby se s ním jezdillo ale zase po tý zimě můžeš najít náký problémy v podvozku či karosérii jak ti začne pomalu ale jistě hnít..Ta sůl se dostane všude..No pokud jste už někdo s Bawem přez zimu jezdil a máte zkušenosti jak se sůl zachovala na podvozek tak povídejte i to mě pak přesvědčí abych ty mé růžky z garáže vytáhl..
No já pořád přemejšlím jestli jezdit nebo ne? Tak uvidíme co na to příroda. Nestihnul jsem udělat nástřiky spodku tak se mi to na sních a hlavně sůl nechce posílat.