No podle mě zase tak velkej ne..Já sem to teda u BMW nikdy nedělal ale slyšel jsem že to jde v pohodě..Copak potřebuješ sklepat čísla nebo si myslíš že je někdo sklepal před tím než jsi to koupil..??
Podle mě to problém není, když v annonci inzerují, že to stáhnou a dopní ti providelný servisní prohlídky. Takže si dnes tady u nás nemůže už být jistej ničím.
ja to delat nechci a ani nebudu.muj nazor je ye ten kdo to nela musi dostat pres hubu.
nezda se mi ze po necelych 40 000 mi tece silentblok a ani ten motor se mi nezda....nevim, podle papiru by to mozna i sedelo ale vis jak to je. lidi sou kurvy.
zistit tak zabit
nevim prave jak to mam ceknout. pri testu budiku tam behaj cislicka jedno z nich to posledni je udaj o zasahu do tachometru?
Přesně jak říká MCFIL v dnešní době už neni problém něco takovýdleho spáchat..V Annonci a podobných inzertních novinách se toho válí tuny..Vlastně skoro v každým soukromým servisu se najde chlápek kterej ti to tam přetočí..
To jo ale tomu se neubráníš i já mám obavy jestli ty mý kilometry hrajou..Aspon je ted jasný že už se v dnešní době při koupi auta na počet najetých kilometrů nemůžeš dívat..Je to nesprávný ale je to tak..
Jestli se dneska nekdo kouka na stav tacho pri koupi auta,tak je nezlomnej optimista,jinak to nevidim... V soucasny dobe neni stocit,ale napsat udaj blize realite.Je na to krabicka asi 15x25 cm,konektory na servisni vystupy,software...cca 30-80t dle "dodavatele"...ceny za "ukon" se pohybujou kolem 10-15kil, prazdnou servisni knizku lze sehnat taky v tyhle relaci, razitko stoji tak kilo dve, vypsat to a olepit cedulkama s vymenou oleje je to nejmensi....takze vzhuru do AAA na super kaufy za super ceny ))
Nenaděláš nic..Jediná záruka na dobrej stav km je koupě nový káry s autosalonu..Ale co si budeme namlouvat tam šáhnem málokterej, kdo si bude chtít BMW koupit..:(..