Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Moje první BMW ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar chlapy (a holky), jak se vede ?
BMW klub sleduju už nějakej ten čas, stánky se mě fakt líbí.
Já byl vždycky BaWo patriot, už od začátku střední školy sem o něm snil, vždycky sem ho chtěl a teď ... ho mám ... konečně :angel2: ... po letech čekání. Je to prostě těžko popsatelná paráda. Budou teď sice starosti (příjemný) abych se se vším seznámil a tak, ale vo tom to je :yep:
Tak když budu mít někdy možná blbý dotazy, tak to please pochopte :ucta: :ucta: :ucta:
díkec,
Radim alias Jakesh
BMW klub sleduju už nějakej ten čas, stánky se mě fakt líbí.
Já byl vždycky BaWo patriot, už od začátku střední školy sem o něm snil, vždycky sem ho chtěl a teď ... ho mám ... konečně :angel2: ... po letech čekání. Je to prostě těžko popsatelná paráda. Budou teď sice starosti (příjemný) abych se se vším seznámil a tak, ale vo tom to je :yep:
Tak když budu mít někdy možná blbý dotazy, tak to please pochopte :ucta: :ucta: :ucta:
díkec,
Radim alias Jakesh
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
To: Jakesh: No už sem tě asi zdravil ale udělám to ještě jednou
Haleluja řidiči agresivně vypadající masky..Neboj já sem na tom s otázkama taky stejně..
..Mám svýho vysněnýho krasavce taky jen necelí 2 měsíce a tak se seznamuju s věcma který k BMW patří..A jak říkáš, už jen ten pocit sedět v BMW je nádhernej a co potom ta jízda..
No zase taky dodat
že jsem před tím řídil 3 a půl roku Škoda 100 a ten roydíl je tu markantní..
A vo tom to je..

No zase taky dodat

A vo tom to je..
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
To byl, ale příjemnej..
Když jsem jel třeba s báwem do kopce tak me přišlo že si ten kopec skoro ani nevšiml..
..U Škodárny to byl sytém plyn,spojka, podřazení a plyn..
..Prostě změna to byla nadherná..Ale zajímavý je to že i když jsem v BMW nikdy neseděl a neřídil ho hned po pár minutách sem se vcelku srostl..BMW má opravdu dobrý ovládání a to třeba rychlosti tam jdou nádherně a vše dobře sedí..Jinak měl sem jen jeden problém když jsem s tím báwem od majitele jel a to ten že jsem si nemyslel že mě dá tak zabrat zpátečka..
:coze?: :angel3: ..já jsem si totiž myslel že to bude klasika ale kdž sem na pumpě natankoval a chtěl jsem si couvnout tak ouhle, ono to podle náznaku na řadičce nešlo:)) tak sem si myslel, musi se bud zatlačit dolu a pak jí tam šoupnout, ani hovno..
a tak pak teda že se musí nadzvednout ale zase tam nebyl takovej ten " hajzlíků " na to nadzvedávání a tak se mě zase sundávala ta koule na tý řadičce..Nakonec jsem podlehl a volám majitelovi..A ten mě říká že ten první způsob jak jsem to tlačil k sobě k řidiči je dobře ale musím víc zabrat a pak si tam skočí..Tak sem to zkusil a ono jo..
..No ale chlapi řeknu vám s takovým odporem u dávání zpátečky jsem se ještě nesetkal a to jsem jezdil s hodně cizejma značkama..
No a jinak o síle motoru nemluvě nákejch 35 koníků u škodárny nebo kolik to mělo vůči 115 je vcelku hups..Je to znát a tak mě tendle obsah bohatě stačí..je to moje prví takový skutečný auto na který sem si vidělal sám:)

No a jinak o síle motoru nemluvě nákejch 35 koníků u škodárny nebo kolik to mělo vůči 115 je vcelku hups..Je to znát a tak mě tendle obsah bohatě stačí..je to moje prví takový skutečný auto na který sem si vidělal sám:)
Originál zaslal Lion
[B]
Tak to přijeď na sraz a jestli bude mít Robin ještě M3 a proveze Tě tak se připrav na bezesný noci a když tak se budeš probírat spocenej až za ušima. HODNĚ ŠTĚSTÍ!!!

- Lion
- Kontaktovat uživatele:

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: