Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Moje první BMW ...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Jakesh
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Jakesh »

Nazdar chlapy (a holky), jak se vede ?
BMW klub sleduju už nějakej ten čas, stánky se mě fakt líbí.
Já byl vždycky BaWo patriot, už od začátku střední školy sem o něm snil, vždycky sem ho chtěl a teď ... ho mám ... konečně :angel2: ... po letech čekání. Je to prostě těžko popsatelná paráda. Budou teď sice starosti (příjemný) abych se se vším seznámil a tak, ale vo tom to je :yep:
Tak když budu mít někdy možná blbý dotazy, tak to please pochopte :ucta: :ucta: :ucta:
díkec,
Radim alias Jakesh
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

:-)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lion »

To: Jakesh: No už sem tě asi zdravil ale udělám to ještě jednou :) :) :) Haleluja řidiči agresivně vypadající masky..Neboj já sem na tom s otázkama taky stejně..:) ..Mám svýho vysněnýho krasavce taky jen necelí 2 měsíce a tak se seznamuju s věcma který k BMW patří..A jak říkáš, už jen ten pocit sedět v BMW je nádhernej a co potom ta jízda..

No zase taky dodat :) :) :) že jsem před tím řídil 3 a půl roku Škoda 100 a ten roydíl je tu markantní..

A vo tom to je..
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Husty presedlani kilo a pak E36... :)
N54 PWR
Jakesh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jakesh »

jo to musel bejt nezvyk, co ? :)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lion »

To byl, ale příjemnej..:) Když jsem jel třeba s báwem do kopce tak me přišlo že si ten kopec skoro ani nevšiml..:) ..U Škodárny to byl sytém plyn,spojka, podřazení a plyn..:)..Prostě změna to byla nadherná..Ale zajímavý je to že i když jsem v BMW nikdy neseděl a neřídil ho hned po pár minutách sem se vcelku srostl..BMW má opravdu dobrý ovládání a to třeba rychlosti tam jdou nádherně a vše dobře sedí..Jinak měl sem jen jeden problém když jsem s tím báwem od majitele jel a to ten že jsem si nemyslel že mě dá tak zabrat zpátečka..:) :coze?: :angel3: ..já jsem si totiž myslel že to bude klasika ale kdž sem na pumpě natankoval a chtěl jsem si couvnout tak ouhle, ono to podle náznaku na řadičce nešlo:)) tak sem si myslel, musi se bud zatlačit dolu a pak jí tam šoupnout, ani hovno..:) a tak pak teda že se musí nadzvednout ale zase tam nebyl takovej ten " hajzlíků " na to nadzvedávání a tak se mě zase sundávala ta koule na tý řadičce..Nakonec jsem podlehl a volám majitelovi..A ten mě říká že ten první způsob jak jsem to tlačil k sobě k řidiči je dobře ale musím víc zabrat a pak si tam skočí..Tak sem to zkusil a ono jo..:)..No ale chlapi řeknu vám s takovým odporem u dávání zpátečky jsem se ještě nesetkal a to jsem jezdil s hodně cizejma značkama..

No a jinak o síle motoru nemluvě nákejch 35 koníků u škodárny nebo kolik to mělo vůči 115 je vcelku hups..Je to znát a tak mě tendle obsah bohatě stačí..je to moje prví takový skutečný auto na který sem si vidělal sám:)
mcfil

#7 Příspěvek od mcfil »

Originál zaslal Lion
[B]
No a jinak o síle motoru nemluvě nákejch 35 koníků u škodárny nebo kolik to mělo vůči 115 je vcelku hups..Je to znát a tak mě tendle obsah bohatě stačí..je to moje prví takový skutečný auto na který sem si vidělal sám:)

Tak to přijeď na sraz a jestli bude mít Robin ještě M3 a proveze Tě tak se připrav na bezesný noci a když tak se budeš probírat spocenej až za ušima. HODNĚ ŠTĚSTÍ!!! :) :devil2: :devil2:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Lion »

:) :) :) já vím M3 to je zase uplně o něčem jiným to bych nebyl asi jenom spocenej..:prd2: :zachod: ..Ale určitě bych se rád svezl ono poznat něco jinýho by nemuselo být špatný..Až na ty pozdější sny o kterých jsi mluvil..M3 je holt nadupanej sportovní stroj..Něco jako Voják s povolání a civilista..Já sem ten civilista s 318i :)
mcfil

#9 Příspěvek od mcfil »

Jestli Ti někdo půjčí 325i tak nebudeš mít taky lehčí spaní. A ten skok mezi 318-325 je stejnej jako 325-M3. Prostě úplně jiná liga.
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od cornhollio »

..Jestli Ti někdo půjčí 325i tak nebudeš mít taky lehčí spaní. A ten skok mezi 318-325 je stejnej jako 325-M3. Prostě úplně jiná liga..

pakliže je to tak tak to je m3 pekná zdechlina hehehe:ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Lion »

No sem zvědavej na sraz až tam bude M3 a 325i tak mě chlapi svezete a chci vidět nákej rozdíl :) :) :) ..:boobs:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od JFK Čestný člen »

myslim si, že rozdil mezi m3 a 325i je takovej, jako mezi 325i a shade 100:) ridil jsem 318i a mam 320i a rozdil je trochu ve vykonu, ale v m3 je vsechno jinak nez v ostatnich 3..
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

zalezi na ridici :-) V tom je pekelnej rozdil.
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od cornhollio »

.myslim si, že rozdil mezi m3 a 325i je takovej, jako mezi 325i a shade 100 ridil jsem 318i a mam 320i a rozdil je trochu ve vykonu, ale v m3 je vsechno jinak nez v ostatnich 3...
:yep2: :yep2: :yep2: :yep2: :yep2: :yep2: :yep2:
d.aemon

#15 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal LOPOLO
[B]zalezi na ridici :-) V tom je pekelnej rozdil.

:D A že je Robert pekelnej řidič... :D
:hopik5:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od JFK Čestný člen »

nedavno po me byla shanka :benga: :benga: :benga: :benga: po celem Hradci :))) trosku jsme radili s m3 a to i pred policejni hlidkou!!!:))) to se neda vypravet, to se musi zazit...:eek: :eek: :eek: prej mi majaky chteli propichat i gumi:)))))))))))))))))
mcfil

#17 Příspěvek od mcfil »

TAk to věřím, a že umíš dělat s autem parádičky.
d.aemon

#18 Příspěvek od d.aemon »

:mhihi: Jo jo, třeba se nečekaně točit v křižovatce, když do ní vjíždí další BáWa v koloně, že? :mhihi:
mcfil

#19 Příspěvek od mcfil »

Nóóóó!:bezzub: :bezzub: :bezzub:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal d.aemon
[B]:mhihi: Jo jo, třeba se nečekaně točit v křižovatce, když do ní vjíždí další BáWa v koloně, že? :mhihi:

:gobeer: :mad: :gobeer:
Odpovědět