Normálně jej nečtu ale náhodou se mi dostal do ruky a hned jsem jej zabavil - test kompletní M-kové řady která se nyní nabízí: M5; M3 coupe SMG; M3 Cabrio, Z3 M roadster a Z3 M coupe!
Jojo taky bych bral nadupanou M3 a vyhlašoval bych do étheru " Optimální všestrannost "...No jinak já to taky moc nekupuju ale věřím tomu že tam někdy musí být pěkný žblechty..
To: Kriznik: Jo a to je tam na každý stránce náká píčovina která je v reálu nepravdivá a nebo je tam opravdu náká věc nad kterou člověk nebrečí ale směje se? ..
To můj strýček má Lamborgnini a dneska mi ho dokonce i pujčil!!!
Ale nemusíte závidět - jde o model PLUS 990 . . . - jinými slovy jde o malotraktor který vyrábí divize Lamborghini zabývající se výrobou zahradní techniky! Ale točí s volantem se zuřícím býkem!!! :ucta: :ucta: :ucta:
Pokud vim tak pan Lamborghini vyrabel traktory driv nez sportaky. Jednou prisel k ferrarimu a chtel po nich udelat silnejsi verzi nejakeho jejich modelu a oni mu nechteli vyhovet a tak se nasral a zacal delat sportaky sam.
Jinak by me zajimalo jestli existojou i nejaci normalni lidi kteri maji tato auta nebo jen same BUZNY citovane v tom clanku:321: :fuckoff: :shit:
Originál zaslal Danny [B]Pokud vim tak pan Lamborghini vyrabel traktory driv nez sportaky. Jednou prisel k ferrarimu a chtel po nich udelat silnejsi verzi nejakeho jejich modelu a oni mu nechteli vyhovet a tak se nasral a zacal delat sportaky sam.
Jinak by me zajimalo jestli existojou i nejaci normalni lidi kteri maji tato auta nebo jen same BUZNY citovane v tom clanku:321: :fuckoff: :shit:
proc myslis ze to jsou buzny???:))) ze maj neco co si nikdy neporidis tak jsou buzny?:( Je fakt, ze kdyz jsem v praci vybalil co vsechno mam pred barakem za flotilu, tak se se mnou prestala polovina lidi bavit...)))))))))))))))) asi je to buzerantstvi nakazlivi a maj strach ze neco chytnou.
Hele ke Speedu, jasně, že tam jsou překlepy, ale kde je nenajdeš a jestli někdo má poněn¨tí kolik je za tím práce udělat takovej časák za měsíc tak by byl asi sdílnější. Podle mýho je to super časák kde se dozvíš něco víc o autech o kterých jen sníš.