Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vcera jsem se byl take projet :) aneb po druhe jsem se narod

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Citrus
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Citrus »

Tak jsem tak narazil na stare kamarady (motorkare) a po chvilkove diskuzi na tema "moje bawo" me zacali premlouvat, abych je svezl. Rikal jsem si, ze stejne nemam co delat tak se jelo :) To si to tak ficime po tech drobnych silnickach u Zdarske vrchoviny presneji to bylo nekde pred Krizanovem, blizim se ke spicce horizontu, rychlost neco kolem 170km/h, za horizontem pravotociva zatacka :) se slusnym klesanim a uprostred te zatacky mi z vedlejsi silnice vjizdi nakladak s privesem do meho smeru jizdy.. Super.. Jedine co jsem v te chvili mohl udelat bylo, objet ho v protismeru.. Nevidel jsem tam, ale co mi zbyvalo, nastesti nic nejelo.. Muzu rict, ze clovekovi v takovych situacich zatuhne krev v zilach..
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od cornhollio »

celkem bežný zalezitosti
d.aemon

#3 Příspěvek od d.aemon »

Když někdo jede tak jak jede... :bezzub: Rychlá jízda je super, ale rozbít se na sračky za zatáčkou, tomu říkám "umění"...
JFK Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal d.aemon
[B]Když někdo jede tak jak jede... :bezzub: Rychlá jízda je super, ale rozbít se na sračky za zatáčkou, tomu říkám "umění"...

Uz zase do sebe jedete?:))))))))))
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

ja sem pan klidnej .. i kdyz se vobcas rad necham zmanipulovat k picovinam, mam se natolik rad ze tohle bych si nedal :-)
Dave
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal cornhollio
[B]celkem bežný zalezitosti

No jo!!!

Až budeš vylézat s auta, které je na střeše a k tomu ještě na kolejích (v noci kde nevíš kde máš nohu a kde ruku) tak se dá mluvit o nějakém tom druhém narození! :D

Pak poznáš, že zbytek je "běžný silniční provoz"!!

A taky možná přehodnotíš svůj žebříček hodnot . . .
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od cornhollio »

No jo!!!

Až budeš vylézat s auta, které je na střeše a k tomu ještě na kolejích (v noci kde nevíš kde máš nohu a kde ruku) tak se dá mluvit o nějakém tom druhém narození!

Pak poznáš, že zbytek je "běžný silniční provoz"!!

to jo ale nejsi jedinej kdo sel pres budku,ja si to taky zažil .....tak trochu vim vo co jde...

:cry:
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od cornhollio »

:eek: ten už jsem musel prehodnotit nekolikrát :eek:
Dave
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal cornhollio
[B]:eek: ten už jsem musel prehodnotit nekolikrát :eek:

Však neříkám že jsu jediný kdo šel přes budku! Jen jsem to chtěl uvéct jako příklad k tomu objíždění v nepřehledném místě!

A ten žebříček hodnot: holt to je život - nikdy nemůžeme mít to co chceme a nikdy nebudeme vděčni za to co máme (než to ztratíme)!!!:cry:
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od cornhollio »

..Však neříkám že jsu jediný kdo šel přes budku! Jen jsem to chtěl uvéct jako příklad k tomu objíždění v nepřehledném místě!

A ten žebříček hodnot: holt to je život - nikdy nemůžeme mít to co chceme a nikdy nebudeme vděčni za to co máme (než to ztratíme)!!!

to jo takhle nejak to je .... a proto :mad: :mad: nema smysl bejt malo ,,chce to bejt hodne :mad: :mad:
Dave
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Dave »

:jojo: :jojo: :jojo:
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od cornhollio »

:yep2: :yep2: :yep2:
mcfil

#13 Příspěvek od mcfil »

Já bych řek, že to je se vším než to ztratíš a pak teprve poznáš pravou hodnotu té věci. Nějakou bouračku už si zažil každej a myslím, že i to Citrusovo vyděšení nemuselo být špatný. Já bych u toho bejt nechtěl. Teda chtěl, ale se zárukou, že to všechno dopadne tak jak to dopadlo. Jenomže?!?!? :bezzub:
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Shrek »

Na Chrudimsku normální příhoda, včera jsem vymetl mělkej příkop kvůli nějakýmu debilovi se škodárnou stovkou, kterej si usmyslel, že si lehce odpoledne schrupne za volantem a jal se jezdit poanglicku...
TT
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Shrek
[B]Na Chrudimsku normální příhoda, včera jsem vymetl mělkej příkop kvůli nějakýmu debilovi se škodárnou stovkou, kterej si usmyslel, že si lehce odpoledne schrupne za volantem a jal se jezdit poanglicku...

A to ještě není v nemocnici:D ????, mě tohle udělat, tak otočím BÁWO, dojedu ho, předjedu ho, donutim ho zastavit, vytáhnu ho z vraku, zlomim mu obě ruce ,pak nohy a ještě bych mu šlápnul do xichtu, debilovi, (uf sem si musel ulevil za tebe Shreku, takovýhle S*ÁČE já nemůžu ani vystát ), takže by si pár týdnů za volant nesed a neohrožoval ostatní......:naholou: :mhihi: :mhihi:
Odpovědět