Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Srázek
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny členíky klubu, jsem TT (Tomáš), jsem rád že jsem si konečně napíchnul Net, a mohl se zaregistrovat do klubu. Akce Křížany ,o které jsem se dozvěděl od domorodců z Křížan jsem propásl, by? tam mám chalupu. Přijel jsem pozdě i když jsem to hnal ,jak se dalo. Okolo 12-13 hod. u Karolínky bylo jen pár B-autíček. Na další sraz co plánujete se dostanu tak z 20%. Jestli se někdo pohybujete po Praze 8-9, (Vysočany, Ďáblice, Prosek, H. Počernice). Tak se ozvěte, dal bych pokec osobně. Moc Ď. TT:) 

Originál zaslal TT
[B]Zdravím všechny členíky klubu, jsem TT (Tomáš), jsem rád že jsem si konečně napíchnul Net, a mohl se zaregistrovat do klubu. Akce Křížany ,o které jsem se dozvěděl od domorodců z Křížan jsem propásl, by? tam mám chalupu. Přijel jsem pozdě i když jsem to hnal ,jak se dalo. Okolo 12-13 hod. u Karolínky bylo jen pár B-autíček. Na další sraz co plánujete se dostanu tak z 20%. Jestli se někdo pohybujete po Praze 8-9, (Vysočany, Ďáblice, Prosek, H. Počernice). Tak se ozvěte, dal bych pokec osobně. Moc Ď. TT:)![]()
JFK a Kriznik =Praha 9