kdyz se takhle v noci kolem 4h nudite, tak muzete treba sundat na ulici naraznik, abyste opravili mlhovku kterou mistr huhla prisrouboval k narazniku napevno ne?
Huh.. Oci jako kocka, kdyz ja nedavno sundaval naraznik.. mordaval jsem se s tim i za plneho deniho svetla.. Nejakej sikula prede mnou tam naplacal silicon a samozrejme to drzelo jak pribity...
Originál zaslal slunicko [B]No nevim, jestli je to fajn delat v takovy cas za pryma svetla ale proti vkusu...
a proc by to nebylo fajn?
mlhovka nam proste kazila zabery, tak jsme to rozdelali... vzdyt je to hracka...
kdo to uz jednou delal udela to klidne po slepu tak proc ne ve 4h rano ... :angel:
(uhlikovo mistrovstvi je ovsem patrne na kazdem kroku ... )
Originál zaslal Kriznik [B]nebo pred tim fotit devil eyes v noci aby to vypadalo tak jak v realu
Ty voči jsou fakt bezva:cool: A co takhle jak by to vypadalo v jiné barvě - třeba modrá? Ne že by měli být lepší jen by mě zajímalo jak by to vypadalo.
Originál zaslal Bureš [B] Ty voči jsou fakt bezva:cool: A co takhle jak by to vypadalo v jiné barvě - třeba modrá? Ne že by měli být lepší jen by mě zajímalo jak by to vypadalo.
dejme tomu nejak takto:
zalezi na chuti a vkusu, vic/min modry ap. pochopitelne