Dřív jsem měl golfa co vypadal jak jednohubka, ale to už občas slyšíš i rusáky co mají nepovolený zesilovače. Na bávo se takový tykadlo nehodí. Chce to vyzpovídat nějakýho CB-čkáře jestli neexistujou antény co se lepí na okno, jako má kupé v zadním skle na rádio. Je to pak žůžo cestování když jede víc aut třeba na dovolenou a můžou cestou pokecat.
technicka: antenu v zadnim skle maji mit VŠECHNY E36, ne jenom coupe.
Já mám saloon a nemám ji, tak nevím. Buď je to sklo měněný, nebo ho nemají všechny. Viděl jsem spoustu (možná i většinu) E36-tek bez antény ve skle. Tak jak to je? :dunno:
asi takhle : antena je integrovana ve vyhrivani ty dva pruhy od shora dolu
a nevidel jsem na 36tce sklo ktery by tyhle dva pruhy nemelo
pokud ji nemas zapojenou to je jina otazka, ale nevidel jsem zadnou e36tku z tovarny aby mela na kastli nejakou antenu jinou - pridavnou (vsechny byly integrovany)
na prani se delala vytahovaci elektricka, ktera ma "udajne" lepsi prijem (a pochopitelne tuhle antenu mely kabria)
Nemám ve skle, měl jsem zlomenou elektrickou origoš BMW (a ještě někde mám ve sklepě), tu jsem hned vyhodil a koupil Boschku. Tu mi jeden debil zlomil (za jízdy), tak jsem ho seřezal :naholou: a za prachy, co mi dal jako náhradu, si koupil zase novou Boschku (2500,-). Takže mám ve sklepě dvě zlomený elektrický antény. :cheche:
:offtopic: Kdyby někdo chtěl tu sklepní automatickou Boschku (v krabici s elektrikou a pojistkou), nechám mu ji za 500,-. Za 800,- jde totiž koupit novej prut.
no i to je možný, ale spíš jsem měl na mysli chlapi- řidiče kamiónů, že prostě po týdnu za volantem pouštěj do étéru dobrý hlašky, když už nic jinýho nezbývá.:prd:
Za cca 4roky jezdeni /ridic z povolani/, jsem mela na autech necelych 500tis km (Svajc, Dojcland, Francie, Rakousko a porad dokola, uz jak linkac, dle celniku v Baslu). Bez CB-cka by to asi bylo dost sileny a tak trochu na cvokhaus. Casem uz jsem vedela v jakem miste bude kdo na kanale, taky jezdili stejne trasy. Obcas, kdyz byl cas, tak i cajicek uvarili,bohuzel jsem jezdila na cas :dunno: a tak jsem pak dost dohanela, ale stalo to za to. A co se hlasek tyce, je pravda, ze to bylo obcas docela husty :gobeer: :drink: a koncilo to vetsinou az :2some: :bj: :2some: :sex:. Jeste ze jen pres CB-cko, upoceny nadrzeny ridici nenenene :ratata: , to nikdy :nene: :ble:.
Za cca 4roky jezdeni /ridic z povolani/, jsem mela na autech necelych 500tis km (Svajc, Dojcland, Francie, Rakousko a porad dokola, uz jak linkac, dle celniku v Baslu). Bez CB-cka by to asi bylo dost sileny a tak trochu na cvokhaus. Casem uz jsem vedela v jakem miste bude kdo na kanale, taky jezdili stejne trasy. Obcas, kdyz byl cas, tak i cajicek uvarili,bohuzel jsem jezdila na cas :dunno: a tak jsem pak dost dohanela, ale stalo to za to. A co se hlasek tyce, je pravda, ze to bylo obcas docela husty :gobeer: :drink: a koncilo to vetsinou az :2some: :bj: :2some: :sex:. Jeste ze jen pres CB-cko, upoceny nadrzeny ridici nenenene :ratata: , to nikdy :nene: :ble:.
Tak to se Ti ani trosicku nedivim!!! jako decko jsem o prazdninach jezdivala s tatinkem (ktery jezdil na kamionu) a poznala jsem zivot TIRaku, popravde neni jim co zavidet... ale ty cesty, auta a cas za volantem hmmmmmmm to byla radost a krasa