Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
17ctky na sraz
Originál zaslal Schóva
Ted uz nema smysl to resit. Uvidime jaka bude aktivita priste. Doufejme, ze podstatne lepsi. Myslim, ze po tom co si ostatni prectou jake to bylo, bude problem s ubytovanim.![]()
No, aktivita příště v tomto směru bude nulová, jelikož si "kurvím káru" a ohlas na pálení gum 0

-
- Klubové ID: 1028
Originál zaslal JFK
Jo tak proto nikdo ani nepíp... Z toho šoku??! :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:
Ty brďo a jak by sis to pípnutí představoval? Já fotil a koukal a bradu jsem měl odřenou o asfalt. Doma mám jen sjetý zimní 15ky bez disků, ale jestli ti to připadá, že nemáme zájem tak nevím jak tě přesvědčit. :dunno: :dunno: :dunno:
Fakt jsi pálil jak bůh, jak to máme ještě říct?
:super: :super: :super:
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal JFK
No, aktivita příště v tomto směru bude nulová, jelikož si "kurvím káru" a ohlas na pálení gum 0Tak příště někdo jinej, nééé???:fuckoff:
![]()
WTF?:D
Tvoje pálení bylo :super:, to je bez debaty a příště musíme jen najít hladší asfaltek, aby bylo víc kouře a míň drátů...
...potom se přidám i já (já musím řadit za dvě, anžto moje jednička je na pálení moc krátká)... vyzkoušeno v Hořovicích na Dragrace 2002

-
- Klubové ID: 1028
Originál zaslal Shrek
WTF?:D
Tvoje pálení bylo :super:, to je bez debaty a příště musíme jen najít hladší asfaltek, aby bylo víc kouře a míň drátů...
...potom se přidám i já (já musím řadit za dvě, anžto moje jednička je na pálení moc krátká)... vyzkoušeno v Hořovicích na Dragrace 2002...
WTF2?:D

Bude bílo-černá mlha?