Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Spotřeba BáWa
Originál zaslal LOPOLO
[B]Samozrejme ze je v tom rozdil .. ja muzu jezdit mimo mesto klidne za 6,5-7/ 100 a tam se s 325tkou fakt nedostanes. (318 E43) Je jasny ze kdyz jedu prez 200km/hod tak to zere 10-10,5/100. To mam ze svejch cest vyzkouseny. Pri popojizdeni po Praze se dostanu pod 10/100 a to to nikterak nesetrim.
kriznik ma pravdu s tou spotrebou. mne napr. pri 210km/h ukazuje 10-11l, je to 325i kupe. napr. kamos mal octaviu 1.8i 20V turbo a pri 180km/h mu to ukazovalo 13.5l a potom 1.9TDi ukazovalo 7l. no ale nechajme rapkace... takze aj ked mensi obsah pri rychlostiach 170-190 ... ma 1.8t octavia vecsiu spotrebu ako bawo 325. ale zasae aj ked idem okolo 150km/h tak to moc pod 10l nechce ist. ale samozrejme ze tych 210km/h a 10-11l bolo na dialnici bez pridavania a uberania. inak vypoctom podla kupovaneho benzianu mi vyslo v meste od 11.5 do 14.5 l/100km a mimo mesta minimum 8-11l . ale ja chodim dost ostro...
Originál zaslal d.aemon
[B]
Jo jo, jsem na tom podobně. Kde jsou všichni co tvrdí, že diesel žere míň?Já chci 325i
![]()
tak teraz si ma TOTALNE POTESIL !!!!!!!!

ak si to cital tak mne pri 210km/h ukazuje 10-11l. a pred tym som uvazoval o 325td/325TDS ale pritrafilo sa mi ako zazrakom 325ikupe a nemal som viac o com premyslat a som MAXXXXXXX spokojny lebo u na v LC su sami maniaci na BMW a MERCEDES takze 4dverova E36 je na kazdom rohu...

ale e36 len moja HAAAAAAAAAA:) :gobeer:

Originál zaslal DaF
[B]
Cest Lukasi... Musim se priklonit na stranu Kriznika. Ted, kdyz mam karu v rychtiku, tak je ta spotreba fakt o necem jinym. Sam jsem tomu neveril, ale udrzovaci spotreba pri 180km rychlosti - na rovince (dalnice) je skutecne 8litru...
Koukal jsem na to jako blazen, ale je to skutecne tak. V patek jsem to testnul a pri ceste z Prahy do HK jsem to ozkousel. Jinak dneska mi to uz pri tom silenem spechu moc neslo... Ale pokud "nespechas" (mysleno - pokud nemas tezkou nohu) a jsi citlivka, tak tam opravdu tuhle udrzovacku dostanes. Zajimalo by me, jak by to vypadalo s ekonomerem.
a co si mal s tym pred tym ze ti to zvysovalo spotrebu. co si dal "do rychtiku" ?????