(Vylezu z BáWa, zamknu klíčem a podržím tak dvě vteřiny, nezavřená okna se samy začnou zatahovat:-), při přerušení se přestanou zatahovat = můžu si je naštelovat tak, aby se celá nezavřela) A to jste měli vidět ten "mazec", když jsme to zjistily (JFK, DaF, Křižník)
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zatahování oken
Tak pánové, komu se taky samy zatahujou okna?
(Vylezu z BáWa, zamknu klíčem a podržím tak dvě vteřiny, nezavřená okna se samy začnou zatahovat:-), při přerušení se přestanou zatahovat = můžu si je naštelovat tak, aby se celá nezavřela) A to jste měli vidět ten "mazec", když jsme to zjistily (JFK, DaF, Křižník)
:gobeer:
No u tyhle diskuse se bavim... Tohe neni prece normalni... Uznejte vsichni, ze jsme totalni magori... Zmagoreni z BaW...
Ale asi je to dobre... Verim, ze hodne z Vas vylezlo ven a v tom chcijavci jste to testovali...
Ja mam jistotu v tom, ze mi v kare cernoch, kterej by tocil tema klickama, nezustal... Jinak co se tyce toho alarmu - vnitrni (pohybova) cidla ze zapinaji az po 20sekundach od uzamceni auta... (To aby se mohli ustalit a dohejbat baby a stromecky na zrcatkach) Jinak kdyz auto zabezpecis druhym cudlem na dalkaci, tak aktivujes alarm bez zapojeni vnitrnich pohybovych cidel... To abys mohl v kare nechat treba cokla... 
Takže mi to funguje
.
Co se týka alarmu, tak nemám Jablotron (ten už jsem několikrát zapojoval a vím jak funguje), ale mám něco, co se montovalo už ve výrobě (vede k tomu svazek kabelů na kterém je štítek BMW) a má to jenom jedno tlačítko. Při zamykání to dvakrát bliká a pípá, potom se zamkne auto a nakonec se zatáhnou okna. Pokud před zamknutím zmáčknut tlačítko podruhé, tak to ihed zamkne, ale okna zůstanou otevřené. A patrně to taky neaktivuje ty vnitřní čidla - to jsem ale ještě nezkoušel.
Co se týka alarmu, tak nemám Jablotron (ten už jsem několikrát zapojoval a vím jak funguje), ale mám něco, co se montovalo už ve výrobě (vede k tomu svazek kabelů na kterém je štítek BMW) a má to jenom jedno tlačítko. Při zamykání to dvakrát bliká a pípá, potom se zamkne auto a nakonec se zatáhnou okna. Pokud před zamknutím zmáčknut tlačítko podruhé, tak to ihed zamkne, ale okna zůstanou otevřené. A patrně to taky neaktivuje ty vnitřní čidla - to jsem ale ještě nezkoušel.