Zdravim, mam v merku jednu 740i a mel bych otazku. Auto je celkove v super stavu, nicmene me zajima jedna vec, a to je takova vec ktera se deje automatu. Jde o to, kdyz clovek z pomaly, nebo i vetsi rychlosti zastavi trosku prudceji nez by bylo pro posadku pohodlny (ale zadny zasadni zahamtnuti), tak automat pri podrazivani na 1 trochu kopne. Ne nejak razantne, ale citi to proste je... Kdyz clovek zastavuje pomaleji, tak automat zaradi pekne plynule. Auto ma najeto cca 280 a deje se to pri zahraty prevodovce (jak u studeny, nevim, za studena jsem s tim autem nejel)...
Je tohle normalni, respektive, da se z toho usoudit ze by mohla byt prevodovka na odchodu a tim padem dat od toho auta radsi ruce pryc?
Vim ze je to tezky rict, ale ocenim jakejkoliv nazor. Diky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e38 740i- dotaz kvuli steptronicu
mám e65 730D a presne to isté mi robí prevodovka už tri roky ako som to auto kúpil. vtedy malo najazdených 230000, teraz má 280000. menil som aj olej v prevodovke. chalanisko v Bayernpartners (super servis pre BMW vo Zvolene) vravel niečo o nejakom valčeku v hydromeniči. Vôbec to ale neriešim. Tento problém sa vôbec nezhoršuje a ja som si už zvykol pri zastavovaní brzdiť jemnejšie, aby som sa tomu kopnutiu vyhol.