o koupi e38 se tu vedly obsahle debaty a myslim že je tu i cely topic jak kupovat e38 nebo tak nějak, tak nebuď linej a prolez si celou sekci 7er
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e38 740ia
- Don
- Klubové ID: 1990
Nastesti mluvi predevsim o sobe.
A ty burane chtel jsi "dalsi pripominky" a ty se ti dostaly, kdyz se neumis ani vyjadrit a zeptat. Nikoho tu neurazej, snazi se ti rozumne poradit. Do psi prdele si bez sam.
A ty burane chtel jsi "dalsi pripominky" a ty se ti dostaly, kdyz se neumis ani vyjadrit a zeptat. Nikoho tu neurazej, snazi se ti rozumne poradit. Do psi prdele si bez sam.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
o5 bla bla bla... Ne, fseci nejsou burani a koko.i.. Panove s timhle pristupem jsem se na nemeckem bmw foru nesetkal ,o) Z hecu jsem napsal na CZ forum...
Done ja se ptal na mechanicke veci... ne na to zda to ma okna na svihadla a slapaci pohon
nikdo neodpovedel. Jen sama moudra na ktera jsem se neptal, ale v poho, uz jsem tady videl par topicu kde se melou jen ..
se drzte panove...
Done ja se ptal na mechanicke veci... ne na to zda to ma okna na svihadla a slapaci pohon
se drzte panove...