ahoj, zitra se jedu podivat
http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... 73&asrc=st jak ma radit automat??? jasny ze hladce, ale vubec nemam zkusenosti...z niceho jineho asi strach nemam... diky. Na dalsi pripominky jsem taky velice zvedav, a ze je tu toho popsano mraky vim, mam nacteno, ale stejne se vzdy neco najde ze. Pankac
Snejk má pravdu v tom že za 2200 éček je to škoda cesty.
to si raději připlatím za krásnej kousek klidně jednou tolik ale auto alespoň ve výbavě a v lepším stavu ...
škoda cesty.
tato vypadá mnohem zajímavěji a je tam vidět plno dílů nových.
Chce to prolustrovat a věřím i cena kolem 70litru není špatná pokud stav odpovídá.
No je pravda ze ten social z de ho stejne nez to dostane na cesky cisla na tech 70 vyjde taky a to je teda slusna mrda za takovou sunku aspon vybavou co se tyce.. tvl manual klimu v 7er a kozich to se jen tak nevidi kamos na e36 ma lepsi vybavu
kucii ja to auto chci na jezdeni, me osobne vyhovuje manualni klima i kdyz nevypada nejlepe , ma servisku vedenou v bmw coz je silny artikl, vse funkcni, i bufik, nebourane a bez koroze... v cerne barve. A s dovozem a prihlasenim se vejdu do 60k. 200e slevu ukecam... Nechci vyhazovat za starou vranu, na vyhazovani mam M3..
rika ten co jezdi v 728... plyn je samozrejmost vybavu mam v pi..
pokud se nepletu tak dily na e38 zadny ranec nestoji. Proc bych do toho mel sypat prachy??? Auto delalo púred rokem TUV coz znamena ze muselo byt absolutne bez problemu, tady v nemecku to nechodi jak v cechach nekde kapka, vule a pal do pi..
tak to auto mám zatím na víkendy. A spotřeba je uplně jinde oproti 740i
Dálky co jsem jezdil kolem 8-8,5litru. (Dá se i za 7,5)a do města ji moc nepoužívám.
Ale pokud by to bylo na denní ježdění tak jistě půjde do LPG.
Mě to přišlo jako legrace si pořizovat 740i na denní ježdění když vidím kolik si vezme. Kecy že 728i žere stejně je blbost. Tady některých co obhajují V8.
Když utrácíš za takové auto 50tis plus cesta a další výdaje není lepší si pořídit auto v pěkném stavu mladší a s výbavou za cca 70tis ?
Stojí to jistě za zvážení.
Stejně pak budeš vrážet do oprav. a vyjde tě to stejně néli dráž za auto starší s horší výbavou ...
kdyby náhodou byl zájem...věděl bych o jedný moooc pěkný FL 740i ... dokonce i s plynem...modrá metalíza, světlej interiér, bez problémů a koroze (prodává známej)
kdyžtak pošlete SZ
First EX : BMW e38 740i 6/1995 Second car : BMW e66 745Li 3/2002 Third EX : BMW f01 740i 3/2009
a pro nasledny prodej je to pak auto uplne bezcenne... ta za tech 70 je 500X lepsi kousek... a nejaky faktury se servisu bmw? tak to je leda pro smich..
auto mam 28km od baraku auto v super stavu, serviska radne plnena v bmw, kde jsem volal a vse potrvzeno Snejku ,o) tady nejsme v CZ... mel jsem vybavenou e39 a po ni socku e39, vubec me to nesralo, max ze nemela ohrev zidel... i nasledujici prodej mam nekde pac to auto me stoji mesicni vyplatu... ale nakonec snad zvitezil rozum a nekupuji, ridicak mi vratej az v breznu. Tak snad bude jina krasna e38 v top stavu za par supu... Vybavu bych resil jedine v e65 a f01... Uvidime v breznu
tvl co to berete vsichni??? zredte si ten chandel od nikoho pozehnani nepotrebuji na neco jsem se ptal a misto odpovedi na mou otazku jsem dostal jen bla bla bla... podivat jsem se byl coz by melo vyznit z meho prispevku vyse... Jedinym prinosem byl koment od fishmakera..
Do psi prdele na co?! Na 7er v top stavu se servisni historii overenou v BMW??? Kazdej tady by dal merdu za historii sveho vozu v top stavu.Na co si hrajete??? 7er je o vybave Tak to jdu do mergla!!! Ja chtel poradit na co si dat pozor! Na vas jedine Nikdo z vas to auto nevidel, ja ano, a nebudu se opakovat. Jen se potvrzuje ze cesi a čobolové jsou v drtive vetsine burani...