Zdravim, nez tam zavolam zeptam se tady aby me pripadna cena po telefonu nevydesila na kolik vyjde vymena oleje a filtru v automatu e38 v autorizovanem servisu? v mem pripade acr auto budejice....
diky
jo a zatim to radi pekne, ale nevim kdy to bylo delany, auto ma servisku ale nic takovyho tam nevidim....
Přesně tak. Doporučuji pokud chceš výměnu přímo od člověka co dělá jen automaty a má na to tu drahou mašinku kterou to i propláchne.
Jsou prej v ČR asi 2 nebo 3 a hodně servisů řekne že ti to propláchne a vyser.ou se na to a jen vylejou nalejou novej a dají fitr a hotovo.
Zeptej se člena Raisidlo77 já si už nevzpomenu na jméno toho borce co dělá automaty a má dlouholeté zkušenosti.
Cena je kolem 6-7tis pokud to nejsou stará čísla.
souhlasím se všemi zůčastněnými. Na sutorizák se vyser - nemá cenu tam vůbec jezdit. Buď to nebudou schopni opravit nebo Ti řeknou že máš šrot a nebo že musíš měnit převodovku.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Protože: každej olej časem degeneruje a ztrácí svoje vlastnosti. V manuálu ti možná řeknou,že je ten olej doživotní,jestli tomu věříš,tak věř. Každýho volba.
jazet píše:Protože: každej olej časem degeneruje a ztrácí svoje vlastnosti. V manuálu ti možná řeknou,že je ten olej doživotní,jestli tomu věříš,tak věř. Každýho volba.
Degeneruje homo sapiens. Olej degraduje
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
nez jsem se tady na to zeptal precetl jsem si tech asi 26 stranek co jsou tady v jednom topicu venovany automatu celkove, po precteni jsem nabyl dojmu ze je to asi 70:30 procentum ve prospech výměny.... prevodovka mi řadí opravdu skvěle ale nechci to zanedbat, na repas proste peníze nemam. ale kdyz i nekdo jako ty rika nemenit dokud jezdi tak jsem zas na pochybach.....
Premyslam ze dam urobit vymenu oleja prevodovky s preplachom.
Co http://www.zf-pakra.cz ? Ma u nich niekto pozitivne skusenosti? Do Jihlavy je to z Prahy blizsie nez do Olomouce a je to servisna centrala ZF pre Cesko a Slovensko.
Tak ve 400tis.km to bude mít těžko ještě origo náplň,to musel bejt měnen min olej,v horším případě i převodovka.Fakt o tom nepřemejšlej a vyměň to,dokud to právě řadí v pohodě,ten filtr bude po těch letech už přiucpanej a o oleji nemluvě.Já udělal výměnu na e39 (ZF 5HP24) a už mám najeto po výměně cca 65tis.km a úplně v pohodě.A měnilo se to normál v garáži.
Jsem z toho magor, stejne jako kdyz sem procital ten topic co tu o tom je, necham to asi do jara a pak to risknu vymenit, optam se jeste v ty jihlave...
Ci menit olej alebo nie sa uz diskutovalo, len neviem najst ten topic, ci to bolo tu, na 5er/7er.cz alebo na slovenskom bmw fore (ak ten topic najdete tak sem hodte link). Bol tam typek co oleje meni a opravuje prevodovky a tvrdil ze urcite menit. Ze sa to po vymene vyserie len ak tam uz nieco nebolo v poriadku a v tom pripade by prevodovka aj tak sla velmi skoro do kytek.