Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e32 - čo hovorite na PlasDip ?
-
-
- Klubové ID: 2855
Ono asi záleží kdo to má dělat. Když jsem se ptal v českým autorizáku na celolak u své E65, tak mi bylo řečeno cca 60-70tis. Ale i tak si myslím, že dostat se pod 30tis je docela nereálné - za celolak.
Ten plastidip mi ted ríkal známý, že už snad umít jedna pražská firma udělat i jako metalízu. Hlavně prý má lepší vlastnosti, je to něco jako tekutá guma. Jiný známý ho má a nemůže si vynachválit. Osobně mi to přijde jako degradace laku, ale zase by se lak ochránil, takže by pak po sundání vypadalo auto mnohem lépe než bez dipu či fólie. Ale podle mne prostě neudělají ani jedním detaily, takže auto na venek bude vypadat třeba bíle, ale oteřu dvěře nebo haupnu a uvidím původní barvu. Což by mě docela štvalo...
Ten plastidip mi ted ríkal známý, že už snad umít jedna pražská firma udělat i jako metalízu. Hlavně prý má lepší vlastnosti, je to něco jako tekutá guma. Jiný známý ho má a nemůže si vynachválit. Osobně mi to přijde jako degradace laku, ale zase by se lak ochránil, takže by pak po sundání vypadalo auto mnohem lépe než bez dipu či fólie. Ale podle mne prostě neudělají ani jedním detaily, takže auto na venek bude vypadat třeba bíle, ale oteřu dvěře nebo haupnu a uvidím původní barvu. Což by mě docela štvalo...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex