Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kupujeme e65
No já osobně furt nechápu, čemu se všichni tak diví. Je úplně jedno, jestli je majitelem ředitel Brisku nebo nějakej jouda ze Lhoty. Servis obecně ojebává, autorizáky dělají jen papírové výměny apod. Takže majitel to ani nemusí prostě vědět, že je auto v prdeli. Nehledě na to, že původní majitel, měl rohnodně lidi, kteří se starali o údržbu, takže ani nemusel vědět v jakém stavu auto vlastně je... Holt jsme v čechystánu a lidi jsou mrdky... 

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Autec, Invelt... hele, jsme v Čechách. Ono pro mě je možná lepší vědět to, že je to auto schopný přežít i bez údržby, než vědět že do něj někdo nasypal 3,5 mega.
Stálo 115k, to by byl člověk blázen, kdyby si myslel, že je zcela v pořádku. Já teď budu naopak rád, že tam bude jinej motor a automat a bude to dál jezdit
Stálo 115k, to by byl člověk blázen, kdyby si myslel, že je zcela v pořádku. Já teď budu naopak rád, že tam bude jinej motor a automat a bude to dál jezdit

Sweden píše:Jaraxi už přestaň mlít ty sračky pořád dokola,taždej už tady zná tvůj názor na nadpozemské auto 7er.Mě osobně se stačí podívat zde nebo na SK foru do sekce 7er a taky si udělám svůj vlastní názor na e65.Nebavím se zde o výbavě o pohodlí apod.,tam je to jasný,ale o spolehlivosti motorů a spousty ostatních závad apod.,taky to není zrovna žádná výhra.
Ovšem nikterak mě to neodrazuje od koupě totoho vozu v budoucnoti až k tomu přijde ta správná doba.Ale to tvoje věčné pomlouvání všeho možného jenom ne 7er mi přejde už trochu trapný a pod tvou úroveň:wink:
EDIT:proč sem takdy nevypisuješ co děláš na těch 7er kterejch tam máš hromady každý den?Asi jenom běžný servis že?!
jestli se ti něco nelibi tak si běž psát do pětek jak E60 skvělá, mužeš založit topic proč koupit dražší e60 než levnější e65, sedma má samozřemjě taky vady, a netvrdím jak je sedma jediny dobry, ono je dobrý skoro vše, krom jedniček do kterých teče, e90 je třeba dobrá, jen e60-61, 63-64 sou zmrdy. a Xka taky dost trpí na servis.
na 7er dělám skoro jen běžný servis, občas nějakej altík, tlumiče, žadny polamany draty, žadny zatečeny do jednotek, žadny pomrdany CCC,
ale jinak si sem klidně piště jak je E60 skvělá a jak je lepší mít méně vybavenou E60 než E65, bohužel většina lidi co servisujou BMW sou dementi a propagujou E65, tady má snad každej servisák E65, btw E38 už nemam,momentálně jezdím v E46

ja si budu dal myslet a psát svoje a vy si dál piště svoje, hrozně mě baví když se mi tu potka na dilně E60kař a E65kař jak si hezky pokecaj a idealně člověk co šel z E60 do E65, měl jsem tu i člověka co šel z E65 do E60, E65 měl několik let pak dva měsíce E60 a pak zase sedma

janys, bohužel to tak je, fishmaker to měl stejně, auto servisovane a stejně nevyměnili špatny tlumiče, prostě smázly chybu EDC a mužeš jet.
servisovat v BMW je u nás prostě špatně, sám mám par kamaradu v několika bmw servisech a to že se zakazikovi naučtuje něco co se vubec nedělalo je bežná praxe, že se oprava nějak omrda taky.
v Renocaru svyho času panovi spravili stahovačku na e65 kusem dřeva, druhej den to zase přestalo fugnoat, doma to rozdělal a dva lidi letěli z renocaru.
servisovat v BMW je u nás prostě špatně, sám mám par kamaradu v několika bmw servisech a to že se zakazikovi naučtuje něco co se vubec nedělalo je bežná praxe, že se oprava nějak omrda taky.
v Renocaru svyho času panovi spravili stahovačku na e65 kusem dřeva, druhej den to zase přestalo fugnoat, doma to rozdělal a dva lidi letěli z renocaru.
JARAX: ty vole ...to jsou kur.vy ...bych to normálně střílel ...pak se nemužeme divit ničemu.
Vyloženě krádež peněz....uplně to samé jako když někdo přijde a sebere ti peněženku s 20-50tisíci ...nebo i více ... zlodějina ...
Kdyby se pořádně trestalo tak po pár odsouzených by si to už nikdo nedovolil....
Toto se snad muže stát jen v ČR.

Vyloženě krádež peněz....uplně to samé jako když někdo přijde a sebere ti peněženku s 20-50tisíci ...nebo i více ... zlodějina ...
Kdyby se pořádně trestalo tak po pár odsouzených by si to už nikdo nedovolil....
Toto se snad muže stát jen v ČR.

ti lidi sou nasraní že to vůbec dělat, už lidi co znam, dělaj tam a mysli si že OII je nejlepší auto na světě a že ty baworaci sou pěkny mrdky, tak at si majitelé platí. tady je fakt nejlepší dělat na živnost, proto jsem nešel do BMW když jsem měl tisic nabidek, protože je člověk trochu nucet ojebavat lidi.
-
- Kontaktovat uživatele:
v Renocaru Brno vyhodili přijímacího technika co ojebal lidi na dílech za XXX XXX kč (počet x odpovídá cifrám ) klasika, naučtoval víc oprav či dílů než se vůbec dělalo a ještě ze strachu z paragrafu při výpovědi napráskal ostatní ....a nakonec stejně letěl s paragrafem ..no a není to ani rok a už tam pracuje zase ...takže ? Renocar Brno ?
-
- Kontaktovat uživatele:
A pak tam přijdeš a za posranou montáž AUXu si řeknou 3 tisíce
To radši budu poslouchat rádio.Nemluvě o tom když chceš něco vysvětlit nebo ukázat co kde vyměnili tak na tebe čumí jak kdyby si ho/je chtěl okrást.
běžná praxe,přece si Renocar nebude kazit jméno...Řekne že za to může technik,vyhodí ho,dají mu odstupný a nebo ho pak vezmou znovu.Stejně podepsal pravděpodobně dohodu o mlčenlivosti.

atimen píše:v Renocaru Brno vyhodili přijímacího technika co ojebal lidi na dílech za XXX XXX kč (počet x odpovídá cifrám ) klasika, naučtoval víc oprav či dílů než se vůbec dělalo a ještě ze strachu z paragrafu při výpovědi napráskal ostatní ....a nakonec stejně letěl s paragrafem ..no a není to ani rok a už tam pracuje zase ...takže ? Renocar Brno ?
běžná praxe,přece si Renocar nebude kazit jméno...Řekne že za to může technik,vyhodí ho,dají mu odstupný a nebo ho pak vezmou znovu.Stejně podepsal pravděpodobně dohodu o mlčenlivosti.
-
K Renocaru - pred par lety sem tam byl jednou a naposled - objednaval jsem vlozku do popelniku na E39 540iM - v cernem provedeni.
Kdyz jsem si prisel pro dil k memu prekvapeni mi prisla vlozka absolutne jine barvy nacoz jsem odvetil jestli to mysli vazne ze jsem si objednal cerne provedeni. Misto omluvy a ujisteni ze dil tu bude nasledujici den se slevou se mi dostalo odpovedi ze toto bude aspon vypadat lepe.
Takze ochota 0 pristup k lidem 0 a zbytek co jsem slysel ani nebudu komentovat.
Kdyz jsem si prisel pro dil k memu prekvapeni mi prisla vlozka absolutne jine barvy nacoz jsem odvetil jestli to mysli vazne ze jsem si objednal cerne provedeni. Misto omluvy a ujisteni ze dil tu bude nasledujici den se slevou se mi dostalo odpovedi ze toto bude aspon vypadat lepe.
Takze ochota 0 pristup k lidem 0 a zbytek co jsem slysel ani nebudu komentovat.
-
- Kontaktovat uživatele:
K tomu bych jenom chtěl dodat že jezdím pro díly do Cartecu Praha a je tam jeden Vašek z náhradních dílů který je velice ochotný,vždy poradí protože s tim má zkušenost a díly přijdou takový jaký maj.Ale to je asi světlá vyjímka.Na servis bych tam nejel ani kdyby mi nabízeli zlatý prase.Za 2000kč/hod už vůbec 

Se nedivím některým majitelům BMW že jezdí do němec servisovat auto a pochvalují si jak je to levné a kvalitně provedené. Nikdy se nevrací stím že by se tam něco podělalo... jako v čr je běžná praxe ...
Smutné a ještě ktomu jsou lidi co mají obrovské peníze ochotni platit tento PLEBS v rádoby drahých servisech...
Chtělo by to naprášit přímo BMW aby viděli, jak jim kazí jméno značky servis v ČR.
Smutné a ještě ktomu jsou lidi co mají obrovské peníze ochotni platit tento PLEBS v rádoby drahých servisech...
Chtělo by to naprášit přímo BMW aby viděli, jak jim kazí jméno značky servis v ČR.
- vlastnemec
No když jsme u těch servisů, tak mrkněte na odkaz, celkem mazec, už jsme se otom s Jaraxem bavili a já nato náhodou natrefil, no co ktomu říct, uvažuju si otom udělat výlet.
http://translate.googleusercontent.com/ ... j--ClNzlgg
http://translate.googleusercontent.com/ ... j--ClNzlgg