Zdravím pánové, chci měnit svičky na svém autě a nevím jaké. Po přestavbě na LPG šly nové svíčky po 12tis do kopru. Někde tady na fóru jsem se dočetl, že platinové svíčky se nemají rády s plynem. Další věc, že svíčky na LPG nikdo nedoporučuje.
Jaké svíčky bych měl na svůj motor koupit?
Svíčky obecně se víc nesnáší s plynem resp. odcházejí dřív než na benzín,na to si zvykni.Jinak třeba já na 540iA to po přestavbě nijak neřešil,dávám tam pořád ty samé NGK,není to zas taková investice měnit třeba po 15-20tis,km svíčky za 1000kč.
No předně si nenapsal na jaký auto a pak před tím si psal po 12tis.km a teď píšeš "třeba po 5000km".Když tam dáš ty samé,tak by ti měly vydržet min stejně,pár lidí kolem mě,co má taky LPG mají standartní sériové svíčky a nemaj problém s tím,že by to menili nějak přehnaně brzo.Ale třeba tady někdo poradí nebo hodí typ na něco lepšího!?
Auto mám napsané v profilu e65 735i a tech 5000 bylo jen aby tak malo nevydržely. Pravě největší problém je v tom, že nevím, které jsem tam předtím dal
auto které jede na plyn nesmí ani poznat že jede na plyn, tzn dej svíčky jaký patří, tzn NGK BKR6EQUP
a nevymýšlej, resp vyměnit po 50 000km, na plyn nevydrží tolik co na benzín.