Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - dodělání TV
Potřebuješ video modul, ideálně hybrid - aby jsi u nás něco viděl. Pak antény. Podle ETK jsou jiné a nikdo mi nebyl shopen odpovědět, jestli se mají měnit nebo ne. Osobně myslím, že ano.
Ale jestli chceš jen TV, tak se na to vykašli, za jízdy je to v podstatě nekoukatelné. Dodělával jsem DVD, takže TV byla jako bonus, ale nejsem s ní spokojený. DVD je super.
Ale jestli chceš jen TV, tak se na to vykašli, za jízdy je to v podstatě nekoukatelné. Dodělával jsem DVD, takže TV byla jako bonus, ale nejsem s ní spokojený. DVD je super.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Nevím, jak u jiných E65, ale četl jsem že origo řešení není nic kvalitního Tedy psalo to pár lidí na internetu. Mě to mám asi takto: dost často nemám ani jednu stanici (v Praze). Pokud se naladí, tak hrajou poměrně trhaně (vypadává zvuk i obraz). Takže je to v podstatě nekoukatelné. Pokud se rozjedu, radikálně se to zhorší. Pokud jsem mimo Prahu, je zázrak, že něco naladím...
. Klidně sem dám video
Je možné, že je špatný videomodul (diversity anteny jsem kupoval nove) nebo je něco špatně jinde a nevím jestli tohle zjistí diagnostika. Moc mne to netrápí, ale bylo fajn, pokud by to hrálo i za jízdy dobře.

Je možné, že je špatný videomodul (diversity anteny jsem kupoval nove) nebo je něco špatně jinde a nevím jestli tohle zjistí diagnostika. Moc mne to netrápí, ale bylo fajn, pokud by to hrálo i za jízdy dobře.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
No, jestli ty anteny to nevím. Bral jsem to podle dílů z retrofit kitu. Pokud by jsi koupit ten kit, tak jsou tam i jiné antény. Bohužel mi prostě nebyl nikdo schopen říci, jestli budou fungovat stávající nebo ne. Tak jsem raději koupil nové, když už se rozdělávalo auto, abych to nemusel pak rozdělávat znova. Ještě potřebuješ kabel. Ale je to všechno uvedeno v seznamu dílů toho retrofit kitu v ETK

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
prej kdo si na to troufne, v praze jed automaticky za snejkem, nikoho lepšího na to neseženeš a spoustu věcí ti na to i sežene.
jinak si myslím hurvajz že máš něco špatně, když si dáš do auta neorigo Asuku s dvouma antenama za 5k, tak ti to pojede i po městě bez výpadku a na dalnici do 250, a jak znam origo analog TV a origo radio a ty anteny jak sou dělany, tak to bude ještě lepší.
jinak si myslím hurvajz že máš něco špatně, když si dáš do auta neorigo Asuku s dvouma antenama za 5k, tak ti to pojede i po městě bez výpadku a na dalnici do 250, a jak znam origo analog TV a origo radio a ty anteny jak sou dělany, tak to bude ještě lepší.
Tak jsem zkusil udělat video. Musel jsem dát znovu naladění, pak to našlo všechny stanice co v terrestrialu jsou. Ale i tak to není úplně super, protože jak je slyšet, dost to vypadává. Video je točeno, když stojím. Pokud se rozjedu, je to mnohem horší. Udělám třeba dnes. Video: http://www.youtube.com/watch?v=ngradlqSuqE
to JaraX: ale co může být špatně? Dělali jsme se to Snejkem. Video modul jsem kupoval použitý, ale antény jsou nové. Najde to diagnostika?
to JaraX: ale co může být špatně? Dělali jsme se to Snejkem. Video modul jsem kupoval použitý, ale antény jsou nové. Najde to diagnostika?

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Pokrytí DVB-T signálem je v ČR celkem tristní. Kolega je anténář, při instalaci musí kolikrát nastavit antény tak, že signál chytá odrazem. To u auta samozřejmě nejde. Když jedu z Drážďan po A17/D8, je super signál německejch TV až po první tunel. U nás v Ústí je to tragédie, i když Bukovka vysílá 100 kW po cestě do Prahy to taky vypadává a signál z Prahy chytám až u OMV před Zdibama. A je to +- stejný u E60 i u E46
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ono je komické spíše podoba vlastního DVB-T u nás. Spíše by mě zajímalo, jestli ten kdo má TV v autě (originál) je na tom stějně nebo mu hraje bez potíží i za jízdy a mimo Prahu / velká města. Svěřte se 

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Já mám v E60 origo retrofit montovanej v BMW v Ústí. Pořád se mně zdálo, že je příjem na pikaču, chtěl jsem tam dát jiný antény. Když jsem to rozdělal, zjistil jsem, že ti kokoti dali obráceně koaxy od antény, na jedné straně fakra, na druhé takovej kovovej váleček. Ani jim nebylo divný, že do do sebe moc nezapadá. V E46 mám origo TV z výroby, akorát je vyměněj tuner za hybrid a ten příjem je cca stejnej jako u E60.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
ono je problém ze ten tuner v e60/65 apod není stavenej na nejakej prijem za jizdy (zajizdy je vypnutej a ta moznost odbloku není nic oficiálního...) takze to ma proste prijem takovej, jakej je...¨
to nelze srovnávat s dvoutunerovou asukou která je na ten prijem za jizdy zkonstruovaná... prece jen origo dvbt je jednoduchy jednotuner s jednou (pridanou v diverzite oproti analogu) anténou....
asuka ma tunery dva, dve anteny a nejaky ten dopocitavaci engine... to origo nemá, protože by to bylok hovnu když to funguje jen když auto stoji...
a v porovnani s ostatníma jednotunerovyma dvbt srackama je tohle schopne aspoň nejak prijimat za jizdy...to ty obycejny sracky neumi uz od rychlosti 5km/h
to nelze srovnávat s dvoutunerovou asukou která je na ten prijem za jizdy zkonstruovaná... prece jen origo dvbt je jednoduchy jednotuner s jednou (pridanou v diverzite oproti analogu) anténou....
asuka ma tunery dva, dve anteny a nejaky ten dopocitavaci engine... to origo nemá, protože by to bylok hovnu když to funguje jen když auto stoji...
a v porovnani s ostatníma jednotunerovyma dvbt srackama je tohle schopne aspoň nejak prijimat za jizdy...to ty obycejny sracky neumi uz od rychlosti 5km/h
Podarilo sa ten problem u hurvajsa nejak vyriesit? Inak to ani nema zmysel ten origo tuner dodelavat.
Ten asuka je toto http://www.elektro-ivicic.cz/dvb-t-digitalni-tuner-asuka-bez-anten-p22544/ ? Nasiel som totiz jeden i na ebay (drahsi) a vyzeral inak. Alebo je uz k dispozicii nieco lepsie?
Na tom webu su na predaj i 2 DVB-T TV tunery s přípravou do BMW (http://www.elektro-ivicic.cz/dvd-dvb-t-tv-c892/). To su tie origo?
Maju tam i nejaky TV tuner DAS so 4 tunermi, ten je ale len pre CCC a CIC. Neskusal niekto rozchodit CCC z E60 na E65?
Mam predFL s analog TV tunerom a zadnym iDrive, takze by to video muselo fungovat v predu i v zadu.
Ten asuka je toto http://www.elektro-ivicic.cz/dvb-t-digitalni-tuner-asuka-bez-anten-p22544/ ? Nasiel som totiz jeden i na ebay (drahsi) a vyzeral inak. Alebo je uz k dispozicii nieco lepsie?
Na tom webu su na predaj i 2 DVB-T TV tunery s přípravou do BMW (http://www.elektro-ivicic.cz/dvd-dvb-t-tv-c892/). To su tie origo?
Maju tam i nejaky TV tuner DAS so 4 tunermi, ten je ale len pre CCC a CIC. Neskusal niekto rozchodit CCC z E60 na E65?
Mam predFL s analog TV tunerom a zadnym iDrive, takze by to video muselo fungovat v predu i v zadu.