jimmyhendrix píše:Ikdyz pochybuju o vyznamu sveho prispevku tak na druhou stranu bych rad napsal svuj nazor k teto debate.
Takze jednak co se tu pise o nafte a benzinu tak predem rikam ze naftu rad nemam a mam mnohem radsi benal nicmene lidi co tvrdi ze 730d taha 2s atak dale no myslim ze to pise clovek ktery ma realnou zkusenost s V8 benzinem kterej ma jak vykon tak kroutak a vi co je komfort a i zaroven vykon. Proste kdyz clovek prijde z koncernu TDI a sedne do 730d tak zamerne rikam ze jen samotny motor se chova naprosto skvele oproti jakymukoliv tdi uz jen proto ze to neni 4valec ale tech duvodu je tam vic. Z druheho pohledu clovek co jezdil v 745i a vyse by si 730d nekoupil tedy pokud neni zamilovan do nafty coz jej ale po jezdeni s temito motorizacemi muselo zcela jiste opustit. Takze dle meho nazoru velice jednodusse vse ma pohled z vice stran a je to videt i zde mezi prispevky.
Nutno podotknout ze nejsem majitelem 7er nicmene byl jsem majitelem 4,4 V8 a mam take odjezdeno s naftou vseho druhu a pokud bych si mel dnes vybrat kam bych se chtel posadit bude to jednoznacne V8.
Dale pohon na X5 neboli 4kola no je mozne ze to bude lepsi nez 7er nicmene X5 neni zadna poradna 4kola a hraji tomu ruzne aspekty a jednim z nich je ze na kazde X5 jsem nevidel uzsi gumy nez 255 proste neni to zadne subaru / offroad ale nutno rici ze k jiste davce stability a vetsi trakce to zde jen prispiva tento pohon tot ale vse.
Díky moc za informace. Jsem rád, že konečně píše někdo k tématu, které jsem zakládal. Trochu se to tu zvrtlo jiným směrem, než bych si přál. Myslete také na to, že někdo může za čas hledat obdobné informace jako já a pak se tu bude pročítat nerelevantními informacemi (balastem). Díky za porozumění.