Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
7er havarijka
já mít sedmu jedině do garáže nebo pak pojistka a kamera za oknem...
Lidi jsou svině závistivý a jsou schopný ti to škrábout přes celej bok jen proto že borec jezdí ve favoritu a ty máš 7mu nebo naopak zloději se zaměřují na díly co s dají rychle ukrást.
Kámošovi ukradli zloději závodní výfuk na audině na velkém parkovšti kde bylo mraky aut.
Asi tvoje auto někdo vyhlídl. Čím větší sídliště tím víc zmr.dů chodí kolem tvého auta.
Já si užil svoje s 5er před 5ti lety ikdyž staré auto někteří jedinci prostě záviděli ...
Lidi jsou svině závistivý a jsou schopný ti to škrábout přes celej bok jen proto že borec jezdí ve favoritu a ty máš 7mu nebo naopak zloději se zaměřují na díly co s dají rychle ukrást.
Kámošovi ukradli zloději závodní výfuk na audině na velkém parkovšti kde bylo mraky aut.
Asi tvoje auto někdo vyhlídl. Čím větší sídliště tím víc zmr.dů chodí kolem tvého auta.
Já si užil svoje s 5er před 5ti lety ikdyž staré auto někteří jedinci prostě záviděli ...
kurna zlatá vesnice ,tady před pár rokama borcovi ukradli auto a když to řešil s poldama tak se ho ptali jak mu mohl někdo ukrast auto před obchodem když on byl vevnitř, a ona říka, normálně nasedl a odjel.
no a oni se ho ptaj "a jak to tak rychle odemčel?" no šak to nebylo zamčeny, bylo to normálně nastartovany před obchodem jako každy rano když sem jedu.
no a oni se ho ptaj "a jak to tak rychle odemčel?" no šak to nebylo zamčeny, bylo to normálně nastartovany před obchodem jako každy rano když sem jedu.
Je to na hovno, dost lidí je závistivých, protože se na nic jiného než 20let starou prorezlou plečku nezmůže, tak Ti s "hrdostí" vobjede auto. Pak jsou ožralý hovadský hrdinové, těch je taky dost (úplně mi stačí když se ráno člověk podívá na ty zkurvený vysokoškoláky, co udělaj za bordel - zničený lavičky, rozmlácený skla na zastávkách apod.). Hlavně je hodně těch s nízkou inteligencí... Bohužel na takových lidech si člověk nic nevezme i kdyby je na místě zabil

nejen ruce, ale i nohy a koule. Ať si šmějd užije.jazet píše:Sekat ruce kurvám zlodějskejm
:palec:JaraX píše:no a oni se ho ptaj "a jak to tak rychle odemčel?" no šak to nebylo zamčeny, bylo to normálně nastartovany před obchodem jako každy rano když sem jedu
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Ono je vlastně úplně jedno, jestli má někdo 20let staré auto nebo superblba za 900tis. Spíše je problém v tom, že to vůbec někoho napadne... Ani sekání by nepomohlo, bohužel. Je to v lidech. Dříve sekali a také se kradlo, asi v menší míře, ale ano. Dokud si lidé nebudou lidé nebudou brát věci, které jim nepatří "za nedotknutelné", nic se nezmění.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
lidi jsou dementní a hlavně ti co jezdí škodovkama a ví že BMW nikdy nekoupí ...
prostě ti lidi jsou nemocní pacienti a měli by se jít léčit ... mám pocit že jich je hodně a ti co škodí na jiných autech jsou zmr.di
Dneska jsem našel zase prasečinky ve sněhu na staré E34 když jsem uklízel sníh ... no klasika a druhé BMW e39 o pár aut dát to samé ...taky
prostě BMW je trnem v oku určité skupiny lidí ... a je jedno zda nové nebo staré.
prostě ti lidi jsou nemocní pacienti a měli by se jít léčit ... mám pocit že jich je hodně a ti co škodí na jiných autech jsou zmr.di
Dneska jsem našel zase prasečinky ve sněhu na staré E34 když jsem uklízel sníh ... no klasika a druhé BMW e39 o pár aut dát to samé ...taky
prostě BMW je trnem v oku určité skupiny lidí ... a je jedno zda nové nebo staré.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak snad se na mě usmálo štěstí a jedna ze 2 garáži by mohla být moje, sice tam se tam zatím s autem nevejdu, ale jen co dám pryč nějaký poličky přez víkend tak ho tam nacpu
Opravdu mi přijde že BMW je největším lákadlem, 7 sme tu měli 2 a obě ukradený PDCčka a na mojím bejvalý E36 M3 mi ukradli ty Mkový lišty a znaky z celýho auta... sekat ruce takovýmhle zm...

Opravdu mi přijde že BMW je největším lákadlem, 7 sme tu měli 2 a obě ukradený PDCčka a na mojím bejvalý E36 M3 mi ukradli ty Mkový lišty a znaky z celýho auta... sekat ruce takovýmhle zm...
Tak to je fajn. Pokud máš možnost garáže, využij jí. Přeci jen BMW je pro dost dementů lákadlo. Já osobně, pokud bych se měl stěhovat, tak jen někam, kde mám garáž nebo pak. místo v baráku.

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Pokud by to bylo v nárazníku, tak by se zase kradlo něco jiného. Šmejdi, co dělají takové věci nezměníš. Vždy se něco najde, co mohou ukrást…

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
Me na kazdy sedme v zime zasadne v noci v nejvetsich mrazech tak nechutne houkal alarm ze sem ji radsi kolikrat kdyz se cek chtel vyspat nechal odemcenou a nikdy nastesti nezmizelo ani cedo, opravdu zlata ves
Horsi bylo ze ne jednou na tech mrchach nesly zavrit dvere, tak pekne clovek v praci a auto nastartovano s topenim na max nez se uracilo ohrat a dovolilo nechat zavrit dvere..

Horsi bylo ze ne jednou na tech mrchach nesly zavrit dvere, tak pekne clovek v praci a auto nastartovano s topenim na max nez se uracilo ohrat a dovolilo nechat zavrit dvere..