Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
7er havarijka
-
- Kontaktovat uživatele:
Už delší dobu se sháním po havarijním pojištění a vybírám co kde bude nejlepší za nějaký rozumný peníz. Jedná se o 735i E65. Jsem z Prahy a je mi 21 let = asi nejhorší kombinace.... Nicméně dostával jsem plno nabídek, ale vše přez 30 ročně pak přez nějaký lidi myslím že někdo byl i tady z fora mi nabízel 16 ročně ale když sem chtěl poslat podmínky tak jsem nic nedostal(třeba jen zapoměl, zkusím ho zaurgovat) ale abych se dostal k věci. Našel jsem na internetu tuto stránku http://www.povinne-ruceni.com/ kde na mé auto pojistka vychází s 1% účastí necelých 15 000 při ročním placení u pojištovny ´´Servisní Pojištovna´´. Vůbec jsem o této pojištovna nikdy neslyšel ani nikdo ze známých nebo rodiny. Rád bych se zeptal na nějaké reference, zkušenosti, atd. abych nenalítnul. Díky
No nevim, o té pojišťovně jsem nikdy nic neslyšel. Třeba je v pohodě, ale výsadou malých (neznámých) může být pak ve finále placení. Na 7er není problém udělat škodu přes 100tis. Osobně bych se spíše zaměřil na velké - Allianz, ČPP třeba. Problém je i v tom, že jsi mladý a tudíš nebudeš mít moc bonusů a tím pádem bude pojistka vysoká.
Já to teď zrovna rešil - platím 14.200,- včetně pojištění skel, pov. ručení a havarijka.
Jen bych potřeboval najít likvidátora, který by byl povolnější na určité věci...
Já to teď zrovna rešil - platím 14.200,- včetně pojištění skel, pov. ručení a havarijka.
Jen bych potřeboval najít likvidátora, který by byl povolnější na určité věci...

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
Já jen k té závisti, bys koukal, jaká je závist v USA, mnohokrát vyšší než tady a hooooodně se tam udává
, takže pro povzbuzení, není to tady tak hrozné.
Jinak k pojišťovně, já používám Triglav, je nejlevnější, ale mám to také na příbuznou (kvůli bonusům). Dobré zkušenosti mám s Allianz, i když tam bývá cena vyšší.

Jinak k pojišťovně, já používám Triglav, je nejlevnější, ale mám to také na příbuznou (kvůli bonusům). Dobré zkušenosti mám s Allianz, i když tam bývá cena vyšší.
rooc píše:Hele zalezi kdo ti to bude delat, ja mam 5er napsane na starou( ma 22 let) zakona 2500,-, havarka na 300k za ....8300 a drobny. To to je holka 22 let. Povko u čpp a havarka u allianz
No jo když máš dneska známosti mužeš mít cokoliv klidně povinné pro nováčka s 3litrem za 2,5k.
Nebo nové BMW za 3kila klidně dneska není problém nic když víš za kým zajít že ? ...
Já jak blázen vylítal max... na 2,5litra za 3200kč a to jezdím 12let auty bez jedinné nehody a čistej papír u policie ...takže bych měl mít povinné tak za litr podle těchto propočtů ... a stejně mi to nikdo nedá ... A to navíc bydlím v malém městě do 30tisic....
Takže asi to je o známostech i povinné a havárko taky jak jinak.
Akorát by mě zajímalo jak to zdůvodní pojištovně že má někdo pojistku za 4,5tisice a jinej nováček z prahy za 2,5k. Asi mají i jiné tabulky a dá se tam čachrovat s číslama...
Filozof píše:rooc píše:Hele zalezi kdo ti to bude delat, ja mam 5er napsane na starou( ma 22 let) zakona 2500,-, havarka na 300k za ....8300 a drobny. To to je holka 22 let. Povko u čpp a havarka u allianz
No jo když máš dneska známosti mužeš mít cokoliv klidně povinné pro nováčka s 3litrem za 2,5k.
Nebo nové BMW za 3kila klidně dneska není problém nic když víš za kým zajít že ? ...
Já jak blázen vylítal max... na 2,5litra za 3200kč a to jezdím 12let auty bez jedinné nehody a čistej papír u policie ...takže bych měl mít povinné tak za litr podle těchto propočtů ... a stejně mi to nikdo nedá ... A to navíc bydlím v malém městě do 30tisic....
to byla uplná náhoda.., když jsem to kupoval tak mi havárku přímo v bazaru vypočítali někde přes 30(a to to byl známej) poporučilmi jiného.., asi o 2 ulice dole.., ten mi tam udělal u čpp zákonou za 2500 a drobný a havárku za nějakých 16 a drobný.., pak se stavil známej..., nějakej ujfaluši, otec od toho fotbalisty je pojišťovák a defakto se mi vysmál kolik za to platím.., takže alianz za 8300 ročně...je teda pravda.., že tam těch bonusů naflágal hodně...jinak souhlas..., taky by mě salo, že přeplácím něco.., co jde mnohem levněji
Takže asi to je o známostech i povinné a havárko taky jak jinak.
Akorát by mě zajímalo jak to zdůvodní pojištovně že má někdo pojistku za 4,5tisice a jinej nováček z prahy za 2,5k. Asi mají i jiné tabulky a dá se tam čachrovat s číslama...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak než sem něco sehnal tak ze čtvrtka na pátek přišel první vandalismus a už nemám zadní PDC senzory
dneska asi nepůjdu spát a pořád koukám z okna abych nepřišel, než si zařídim nějakou pojistku, ještě o přední... Se Snejkem sem už domluven že mi to opraví... K té pojistce: na stránkách Čásenský a Hlavatý jsem našel pouze online výpočet pro POVko, takže ohledně Havarijky asi budu muset zavolat, zkusím co nejdřív...