Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - webasto - má někdo program NSC ?
Čaute hoši Viem že asi nikto z vás asi tuto info nebude chciet pustit do eteru,ale ak by mi niekto pomohol,tak som ochotný mu zaplatiť.
Prekodoval som si na mojej E66 730Ld r. 2007 z NCS príhrev na nezávislé kúrenie,všetko funguje,ale nefunguje mi jedna jediná vec a to je changeover ventil, ktorý prepína okruh kúrenia a okruh motora. Proste vystup z webasta je neaktívny, vie nikto poradit aspon či sa to dá prekodovat,alebo je to hardwarovy problém a nemusím dalej hladat,študovať......ak by mal niekto relevantné info,tak poprosím aj do PM a dohodneme nejak odmenu......díky mooc.....šiel by som aj do prahy,ale mometnálne to mám daleko z SK.....díky....
Prekodoval som si na mojej E66 730Ld r. 2007 z NCS príhrev na nezávislé kúrenie,všetko funguje,ale nefunguje mi jedna jediná vec a to je changeover ventil, ktorý prepína okruh kúrenia a okruh motora. Proste vystup z webasta je neaktívny, vie nikto poradit aspon či sa to dá prekodovat,alebo je to hardwarovy problém a nemusím dalej hladat,študovať......ak by mal niekto relevantné info,tak poprosím aj do PM a dohodneme nejak odmenu......díky mooc.....šiel by som aj do prahy,ale mometnálne to mám daleko z SK.....díky....
zkouseli jsme to se Snejkem na me 730d pred FL, je tam problem s nejakym elektro ventilem, ale co rikal Snejk, slo by udelat fake, tak aby se ochcala ridici jednotka.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex