ahoj, nevíte někdo co je tohle za problém ? Tohel mi dneska vyskočilo na palubáku, když jsem dal N a ručku šel jsem se kouknout, jesli za mnou bude moct projet auto.
funkschlüssel-batt.
nenašel jsem žádn vlákno, nešprechtím, ale dle překladače je to radio tlačítko baterie ??? Díky za každou radu
730i E38
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e38 - funkschlüssel-batterie - co je to za chybu ?
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě máš diamant klíč. Ten je lepený, tj. nejde úplně jednoduše nedestruktivně rozebrat. Já měním baterku za 1000 Kč, obsahuje to novou baterii, nové pouzdro, spárování a vybroušení nového klíče (ten už pak je rozebíratelný).
Baterka tam patří dobíjecí s vývody pro připájení: VL2020-H1D, ale ta se nedá moc sehnat. Lidi používají VL2020-H1F, ale ta má vývody jinak, než by bylo potřeba, a musí se upravovat. Já používám LIR2025 s vývody tak, jak mají být - nechal jsem si je vyrobit na zakázku.
Baterka tam patří dobíjecí s vývody pro připájení: VL2020-H1D, ale ta se nedá moc sehnat. Lidi používají VL2020-H1F, ale ta má vývody jinak, než by bylo potřeba, a musí se upravovat. Já používám LIR2025 s vývody tak, jak mají být - nechal jsem si je vyrobit na zakázku.