Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E65 navigace + hodnocení fóra

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
PatrikWeiss

#1 Příspěvek od PatrikWeiss »

Ahoj,
chtěl bych pozdravit všechny účastníky BMW fóra, jsem zde nový člen. Toto fórum pročítám už delší dobu a bohužel musím říct, že se zklamáním!!

třeba konkrétní příklad s navigací:
Řešil jsem pro mou E65, že mám starší navigaci = myslel jsem, že fórum slouží k tomu abych mapy pro rok 2012, které jsou dostupné na DVD, zde našel třeba odkaz na to kde je mám stáhnout a jak vypálit. Nebo zde bude někdo, kdo tento set má a prodá třeba za 1000Kč (vyplálený, ověřený a funkční). Prohlížel jsem zde několik příspěvků na toto téma a zjistil, že když už to tady někdo řeší, tak z něj uděláte jen debila, který neví jakou má v autě navigace a mapy (jestli Profesional a High podklady nebo naopak atd.) což si myslím, že normální člověk nemůže nikdy vědět a po asi 4 stránkové konverzaci ohledně této blbosti, jsem se beztak nic nedověděl. Odkaz nic, pomoc nic... Zkusil jsem psát i ostříleným klukům SNEJK (je teď asi někde pryč a zatím mi nepisnul) + JARAX (děkuji, že mi věnoval trochu svého času, ale navigační DVD pořád nemám nijak vyřešené) ...

+ v některé starší diskuzi jsem si četl, že když údajný pán, volal do BMW s tím, že chce navigaci 2012 pro E65 tak se mu vysmáli a řekli, že na tak staré auto mu musí udělat aktualizaci + mapy a to celé za 50.000Kč. Toto je úplná BLBOST! .... Jezdím se svým vozem do značkového servisu BMW a když jsem zjistil, že zde nic nevyřeším, tak jsem se opět obrátil na BMW. Počítal jsem s cenou tak 15.000Kč (do které jsem byl ochoten navigaci nechat aktualizovat). Byl jsem velice překvapen, cena za mapy 2012 pro E65 je 4.400Kč i S DPH. DVD mám už objednáné a za 2 dny jej tady mám. Stačí vložit a vše pojede.

Tak a teď se do mě můžete všichni pustit, čekám co jsem podle vás zase udělal špatně, nebo kde mám jakou pravopisnou chybu!

Každopádně za mě: ,,Věci kolem aute jsem si vyřešil podle svého starého ověřeného způsobu - přes servis a mrzí mě, že ne přes toto fórum :-(,,

S pozdravem Patrik
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#2 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Asi jen tolik, že warez se netrpí na žádném fóru
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
hurvajs77
Klubové ID: 2855

#3 Příspěvek od hurvajs77 »

ja podobnou zkusenost mam. S prazskym Renocarem. Kdyz jsem tam byl s E61 starou 3 roky, technik se mi vysmal do ksichtu, ze update nedela a mohu si udelat upgrade.

Jak pise Vlasta, necekej podporu warezu :)

Klidně si nadávej, že jsou tu samí šmejdi co Ti neporadí, ale nadruhou stranu nechtěj po někom, aby Ti odpovídal na SZ. Hodně lidí tady má plno jiných věcí na starost a nemuže / nechce hlídat SZ na fóru. Kdyby jsi znal Snejka, věděl by jsi, že nemá čas skoro ani spát... Ale to je jedno.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Odpovědět