Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ma cenu se zajimat blize? 750I za 61tis
- Filozof
- Klubové ID: 1044
těžko říci ale je pravda že tyto 5litry V12 žrali dost v poměru s V8 4litrem to ve městě bylo o dost víc ale pokud je v pěkném stavu a toužíš po V12 jed se na ní podívat a uvidíš sám jak je na tom.
S diagnostikou a důkladném prohlédnutí auta musíš poznat v jakém je stavu. Třeba s někým kdo 7er rozumí zjistíš co bude chtít za investice a zda e to vyplatí.
Na sváteční ježdění proč ne....ale i tak při ceně 40kč/litr plná nádrž za 4500kč no ... je to pro skalního fandu V12 co to klidně zaplatí já osobně bych dneska šel jen do V8 a koukal bych po kvalitním LPG systému pokud bych měl častěji s autem jezdit.
S diagnostikou a důkladném prohlédnutí auta musíš poznat v jakém je stavu. Třeba s někým kdo 7er rozumí zjistíš co bude chtít za investice a zda e to vyplatí.
Na sváteční ježdění proč ne....ale i tak při ceně 40kč/litr plná nádrž za 4500kč no ... je to pro skalního fandu V12 co to klidně zaplatí já osobně bych dneska šel jen do V8 a koukal bych po kvalitním LPG systému pokud bych měl častěji s autem jezdit.
JÁ:
Dobrý den,
mohl bych Vás poprosit o více fotek - především interiéru
+ kompletní výpis výbavy/ případně VIN, abych si výbavu nechal vyjet?
K repasi automatu máte nějaký doklad?
Děkuji
DEBIL:
Dobry den vin vam urco nebudu posilat a vice fotek asi taky ne nemam na to tet moc casu a na fotkach stejne neni nic vydet lepsi je se prijet podivat.
---------------------------------------------
Hodně štěstí
Dobrý den,
mohl bych Vás poprosit o více fotek - především interiéru
+ kompletní výpis výbavy/ případně VIN, abych si výbavu nechal vyjet?
K repasi automatu máte nějaký doklad?
Děkuji
DEBIL:
Dobry den vin vam urco nebudu posilat a vice fotek asi taky ne nemam na to tet moc casu a na fotkach stejne neni nic vydet lepsi je se prijet podivat.
---------------------------------------------
Hodně štěstí

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 3648
-
- Klubové ID: 2754
Taky mám jednu E38 na hraní na víkendy.. Už ji mám 5let a za nic bych ji nikdy nevyměnil.. Je to seper auto.. Doporučuji. Ale pochybuju, že nějaká je ještě ve slušnym stavu. KDyž ji někdo má a je dobrá určitě ji nebude prodávat za tyhle peníze.. Jinak spotřeba -- když jedeš podle předpisů, tak klidně 10. Ale spíš lepší počítat s 13-15L.

- Filozof
- Klubové ID: 1044
no to se právě bojím ...kdyby to auto dalo 8l/100km dálky a kolem 12litru pruměr tak bych ho bral ale to dá sotva V8 s normální jízdou.E65DRIVER píše:Taky mám jednu E38 na hraní na víkendy.. Už ji mám 5let a za nic bych ji nikdy nevyměnil.. Je to seper auto.. Doporučuji. Ale pochybuju, že nějaká je ještě ve slušnym stavu. KDyž ji někdo má a je dobrá určitě ji nebude prodávat za tyhle peníze.. Jinak spotřeba -- když jedeš podle předpisů, tak klidně 10. Ale spíš lepší počítat s 13-15L.
Byl to muj sen vyleštěná ALPINA E38 nebo aspon 740i ale prostě 39-40kč za benzín je fakt hodně. A přebytkem peněz ted netrpím bohužel ...
Je to taková klasika spolu s e32 ... to je prostě famozní auto pokud je v pěkném stavu v krásném laku.