Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 735i - blbne elektronika
Prosím pomoc. Po výmene batérie blbne elektronika. Nejde nacitat diagnostikou. Nacita iba motor a prevodovku. Komfort nenacita. Vypisuje vsetky chybove hlasky. Motor funguje, len elektronika vo vozidle sa zblaznila. Tuším je aj podobne video na youtube. Prosím poraďte čo to môže byť. Vsetky poistky su dobre. Ak nechám cez noc baterku odpojenu arano ju zapojím tak dve minúty o naštartovaní všetko funguje a potom zas vsetky chybove hlasky a všetko blbne.
Nedá sa to nastaviť cez diagnostiku pretože systém nekomunikuje. Dá sa bacitat iba motor a prevodovka. Ostatné veci sa nedajú nacitat. Ja už neviem čo mám s tym robiť. Uz som rozobral celé auto do srubky, prešiel som komplet kabelaz a nič. Viem že sa niečo podobne už riešilo ale nebola tam odpoveď ako sa to poriesilo a čo bolo vadne
Nedá sa to nastaviť cez diagnostiku pretože systém nekomunikuje. Dá sa bacitat iba motor a prevodovka. Ostatné veci sa nedajú nacitat. Ja už neviem čo mám s tym robiť. Uz som rozobral celé auto do srubky, prešiel som komplet kabelaz a nič. Viem že sa niečo podobne už riešilo ale nebola tam odpoveď ako sa to poriesilo a čo bolo vášne.