Uznavam macusi, ze jsem trochu ovlivneny, co se vybavy tyce. Chapu tedy, ze Ti stavajici stav vyhovuje

.
Se svetlama jsem to myslel tak, ze podle fotek jsou dost "zakalena" - ten svrchni plast je matny. Vetsinou pomuze rozlesteni. Mel jsem podobna svetla, v dost lepsim stavu, jen se vlastne rosila a v noci si svitili, ale videt nejak extra nebylo. Rozdil oproti novym co mam je tak 5x vetsi.
Ale jak tu psali kluci, rozhodne to diagnostiku a proverit. Mrknout i na funkcnost vybavy, urovnen zniceni interieru atd. Opravit lze vsechno, ale jsou to dalsi penize, se kterymi musis pocitat. Treba ja mel volant v horsim stavu, nejaky zkurveny expert ho nastrikal cimsi, takze ho zkurvil. Ale dostal jsem slevu 10tis, coz mi v podstate pokrylo novy volant

.
Podle mne neni az tak dulezity najez, ale to v jakem stavu auto je. Pokud byl (byli) majitele zodpovedni a nechovali se k autu jako kreteni, tak muze i pri 400tis byt auto v lepsim stavu nez jine s 1/3 najezdem. Proste ho chce videt, pripojit, projet a poradne prohlidnout. Pak se rozhodovat...