Kluci chtěl bych dát sedmu do plynu, poraďte mi nějakou dobrou firmu v okolí Prahy...nerad bych aby mi to někdo dojebal. Mě bylo řečeno že Magic v tom moc nefunguje že je nejlepší Prinz, ale pade se mi za to fakt dát nechce... díky za rady.
magic v tom funguje dobře, ještě lip v tom funguje stag. prins nedavej, servisní sít je dost malá a je to předraženy, jediny co je na prinsu lepší jsou vstřiky.
JaraX, díky za radu. Já slyšel že to u Magicu nestíhá reduktor, že když tomu naložíš tak to cukne. Ale znám to, lidi toho nablafou...škoda ten stag jsem nikde nenašel. Za Magic chce 30tis, což si myslím že je dobrá cena. Asi do toho půjdu.
přímázávání u BMW nikdy nedáváme.
hlavně si nech dát toroid 103 litru místo rezervy, na tom trvej, dá se tam dát bez jakychkoliv uprav, tankování se vleze vedle benzínu bez redukce, na tom taky trvej, at ti to nedaj jinam a nebo at ti nedaj redukci.
vstřiky se daj schovat, vlastně u motoru jde vše schovat, viz naše přestavba 745i
http://jarax.rajce.idnes.cz/745Li/
JaraX pěkná práce. Všechno jim řeknu. Měl jsem u nich už Legenda, jsou šikovný. To ovládání si nechám tay takhle schovat, dobrej nápad. Ještě jednou díky...
Už jsem měnil na obou stranách a vždy jsem kupoval "jetou",letos tuším za 1500,- přesně už nevím.Jinak tady je řešení jak předejít zničení toho plastovýho bazmeku.
Moribundus píše:To je škoda že si nevzpomeneš...za 1500 bych jí bral taky.. Ty obrázky nejdou rozkliknout, asi tam musíš bejt přihlášenej...
Dej si inzerát do burzy,ozvalo se mi víc lidí,neměl by to být takový problém.Jo na tom dojč fóru se stačí zdarma registrovat,je tam kopa infomací,takže doporučuju.
srandik, jasně díky za radu, nechci vypadat jako nějaká socka, ale je lepší dát patnáct set než třiapůl že jo.. Já vím nová je nová. Jakou burzu máš na mysli? Koukal jsem bazoš sbazar a tak...Nakonec mě to stejně nemine a koupím asi novou....