Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e38 - oprava prahů
Dneska jsem chtěl zvednout auto u pravýho předního kola a začalo v tom docela slušně praskat (tohle jsem naposledy zažil u fáčka a jelikož jsem si vzpomněl co následovalo potom, tak jsem se zvedáním rychle přestal
) zvedal jsem to tim originál heverem co se strká do tý díry. Pokud někde píchnu tak mam asi smolíka, nebo když to bude na zvedáku, tak se to asi zboří. To se dá koupit jako novej díl ne? Nebo se to nějak vyváří? Má s tim někdo zkušenost, ceny? Díky.

- Filozof
- Klubové ID: 1044
vím že E34 trpí na prohnilé prahy a jedině co doporučuji je vzít si aspon 3mm tlustou železnou desku 10cm aspon na 40cm a pak se ta síla rozloží a auto zvedneš v pohodě. desku přiložíš na práh zespodu a hever pod ni a zvedneš auto. Záleží jak hever vypadá já tam mám plošku tak to drží velice dobře. Dělám to preventivně protože tomu moc nevěřím.
Lepší jakto zvedat za bod pár cm to je o proražení do prahu a spadne ti auto ještě na ruce nebo ti projede skrz a dodrbe ti dveře ještě ....
Takže opatrnost je na místě.
Lepší jakto zvedat za bod pár cm to je o proražení do prahu a spadne ti auto ještě na ruce nebo ti projede skrz a dodrbe ti dveře ještě ....
Takže opatrnost je na místě.

-
- Filozof
- Klubové ID: 1044
v klidu hoši prostě prozatimní řešení... pokud někdo má 15-30let staré auto prostě musí počítat že prahy nejsou to co bývaly ...party_boy píše:Já teď prostě na vyvářku nemam.
A jako prozatimní řešení to stačí....
Nemluvím o lidech co mají auta jen na dopravování z bodu A do bodu B a ty to už vubec neřeší a jezdí s autem BMW či MERCEDES jen proto že to jsou držáci a ví že to nějak bude dalších 5-10let ještě jezdit ...i těch je dost.
Kdo si tady udržuje auto E38 E30 či E34 nebo starší v lux stavu ví jaké to jsou náklady a mnohdy 100-200tis kč do toho ještě v průběhu let musí vrazit a to si hodně lidí neuvědomuje a tady moralizuje ....

-
- Klubové ID: 2853