tak od včerejška mám konečně v 735i e65 lpg, nádrž 96 toroid, systém magic... tak sem na to zvědavej, v neděli na dovču do itálie tak snad to moc nesežere.... jen sem jel dneska písek praha a zpet a palubák pořád ukazoval přes 16 litrů spotřeby snad to nejni real, uvidim až se dopočítám
magic je dobrej, ale stag je v dnešní době lepší, hlavně do e65, takže bych tam dal stag. stojí stejně.cca 33 přestavba E65 se 103 litru toroidem misto rezervy a tankovanim bez redukce vedle benzínu.
dejvidek píše:chlapy potřebuju stěrače na e65, ale fakt se mi nechce dávat dvojku za origo bosch, kupujete nějaký jiný? třeba tyhle? http://www.spoilercentrum.cz/eshop/prod ... t-bmw-e65/ dost bych se divil kdyby tam pasovali
dejvidek píše:v autokelly je maj za 2500 bez slevy, elit asi 1900... kdes koupil za 700?
Už si to nepamatuju, ale našel jsem to na nějakým eshopu.. je teda možný, že vzhledem k většímu rozměru skla u E65 narozdíl od E85 budou ty tvoje asi větší.. ale 2x taková cena mi stejně přijde přehnaná...
Kupoval jsem Bosh Aerotwin..
edit: tak se omlouvám, ale máš recht.. našel jsem např za 1800 .. to je teda síla...
Petinek píše:jak poznám jestli je interiér před nebo po FL, podle čeho se řídit ?
poface ma chromovany ovladace klimy, svetel. Treba. Jiny iDrive, ASK ma navic dve tlacitka
Přílohy
pred_face.jpg (33.07 KiB) Zobrazeno 844 x
po_face.jpg (59.3 KiB) Zobrazeno 844 x
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
říkám to každýmu, máš stejny vstřikovací časy na obou pulkach motoru? je duležity aby měl ten motor obohacenou stranu co běží chudě, velmi častej problem u V8