Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW 7 vs Audi A8

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
fishmaker Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1703

#61 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

já myslim, že tahle debata už nikam nevede....takže zamykám

a prosím přítomné, aby vynechali nadávky (hlavně JaraX) ... je to zbytečný....nejsme na škoda foru ;)
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
100RM
Klubové ID: 675

#62 Příspěvek od 100RM »

Ale nee, ja by som sa rad este nejake moudra dozvedel :-)

Aj ked je pravda ze bez tych osobnych invektiv by to slo ...
7er. True definition of luxury. Yours.
pankac

#63 Příspěvek od pankac »

jeste nee, me strasne zajima v cem ci jakou lepsi vybavu ma 7er vs A8... jak kdosik psal...
jdu za par tydnu do E65 jednoznacne bo mam srdce na spravnem miste a radej budu vypadat jak mafian v BMW nez jako cikan v AUDI. toz švarní mladici???
Pavel_Franta

#64 Příspěvek od Pavel_Franta »

nafta je slepá ulice, vymysleli to debilové, BMW je tha best, žádný auto nemá nic lepšího a nemá ani smysl nad tím přemýšlet... všechny fora jsou plný debilů kromě tohohle... kde je jenom jeden debil (tydýt) nebudu řešit kdo to je... samozřejmě že já...

díky za odpovědi... už to neřeště :)

PS: nechápu proč je tema odemčené... pro pobavení těch co mají jasno, koupili srdce a zbytek, maj na banán, maj 4,5 litr, maj benzin a jezdí ke snejkovi...

v pohodě, samozřejmě to samé se dočtu i na koncernovým, pežotovým, nissanovým foru...
Filozof
Klubové ID: 1044

#65 Příspěvek od Filozof »

Ted už tu jen řeště rozdíl třebas AUDI A8 4,2 LPG vs BMW 745i LPG at tady mají porovnání co je lepší a horší....

Já mám pocit že řetěz u BMW vede , a další věc jistě je dynamic drive kterej je lepší u BMW než vzduchový podvozek u AUDI.

Můžete psát další rozdíly ...třeba ve výbavě at je nějaké porovnání ...
Samo že tady cit a srdce pro BMW protože bez toho to nejde.

Koncern je prostě nuda mi přijde. Velké luxusní nudné auto.
Jo super jel jsem v 6litru W12 v AUDI ale prostě prásk a letí to ...ale NUDA.
Nebylo tam nic co by mě nadchlo ...až na ten motor a tah.

BMW je o něčem jiném. O stylu života radosti z každého dne v BMW ....atd.
Dravosti a pocitu při řízení ....

Pište rozdíly A8 vs BMW 7
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od matiz »

Proc to zamykat ? Jako kdyby ta zumpa nebyla i jinde. Kdyz jsem cetl radce pri koupi e65 nebo e60 tak jsem se nestacil divit 8)
100RM
Klubové ID: 675

#67 Příspěvek od 100RM »

:lol:
7er. True definition of luxury. Yours.
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od JaraX »

už se těším jak sem napíše snejk,
shwaaraa
Klubové ID: 1416

#69 Příspěvek od shwaaraa »

Z výbavy u takhle starých ojetin je u A8 velmi těžké a u některých položek i nemožné najít: Dynamic Drive, soft close, 4x masáže, head-up, startování bez klíče... často chybí bixenony, zadní DVD, řazení na volantu, ...
Za velkou výhodu beru jen quattro (protože od 5m lodi nevyžaduju radost z jízdy, zábavu, machrovinky apod., ale pohodlné, bezpečné a svižné přesuny a to bez ohledu na povrch) a design (subjektivně).
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od JaraX »

co mate furt s tím quattrem? vam jako nevadi že vam taha auto za volant? mě teda zatím každá čtyřkola vadila, at to bylo quattro, xdrive, apod, čistej zadek se na suchu vždy lip chova, a to u E65 nikdy DSC ani nevypinam, ted jsem měl pučenou F02 Xdrive a štvalo mě to že poznam že to je 4 kola, bydlet na horach tak je to jasny, ale vživotě jsem při ročním najezdu 40 000km neměl problem na sněhu.
shwaaraa
Klubové ID: 1416

#71 Příspěvek od shwaaraa »

Vzhledem k tomu, že jsem předtím měl vždy předokolky, tak mi to fakt nijak nevadí. Na sněhu jsem problém asi taky neměl, ale to není o problému, to je o pohodlí na tom sněhu :) Nemusím přemýšlet, jestli se rozjedu, když zastavím v křižovatce v kopci, když je třeba, můžu si zapadlý auto přede mnou objet hlubším sněhem apod.. I na vodě na dálnici je ve vyšší rychlosti znát stabilnější chování oproti předokolce. Jasně, dá se to odjet i s předokolkou, i se zadokolkou, ale nejpohodlěji a často nejrychleji s quattrem.

Taky jsem si vždy říkal, že vzhledem k našim podnebním podmínkám je 4x4 blbost, ale pak jsem si ji náhodou koupil a když jsem jel jednou v zimě domů (po cestě je 1 dost prudký kopec v lese se zatáčkou), chumelilo a hned to podmrzalo, tak e65 to odstavila pod kopcem a ani se nepokoušela to vyjet, předokolky zůstaly viset pod vrcholem, já za nimi zastavil, počkal, až se ukliděj někam ke straně a bez problémů se rozjel a pokračoval dál. Nevěřím, že bych to s jakoukoli zadokolkou vyjel. Jasně, stane se to jednou za 3 roky, ale i jednou za 3 roky by mě sralo tlačit svoji 5m špinavou krávu v -10°C na ledu do kopce... :)
Pavel_Franta

#72 Příspěvek od Pavel_Franta »

je dobrej ten jarax :)

co furt máte stim quattrem...?
co furt máte stim dieselem...?
co furt máte stim koncernem...?
co furt máte stim e39 ...?

to je fakt rakovina mozku a rovnou si nechat udělat lobotomii, když na vás dlouhodobě působí někdo jako on, stim že máte na výběr ze dvou auta, kde obě jsou BMW, benzíny, neni to 4x4 a musí to mít od něj udělaný LPG :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od JaraX »

ja LPG nedělám ale nevadí.
Pavel_Franta

#74 Příspěvek od Pavel_Franta »

Filozof: Pokud budeš čekat tak seženeš v pohodě mezi 180-250k auto ve slušné vyšší výbavě a LPG tady dělá pár lidí třeba JARAX toho kontaktuj řekne ti více....LPG kolem 30ti mám pocit na V8.
... chudák malej :( takovej dobrej kluk, tak dlouho už je tady ten filozof a tak prolhanej... uplně je mi z něj blbě

EDIT: kurva... já chci taky mechanika co dřepí celej den na foru :D

EDIT 2 : jestli chceš poradit s dýzlem tak napiš... si viděl ne jak jsem nakáklej v oboru :D ... btw... pořád dlužíš svůj znalecký chvalozpěv a popis fce benzinu :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od JaraX »

vzhledem k tomu že to cos sem napsal o dieselu byla uplna kravina tak sem ani nepsal nic o benzinu, evidentně si bud děláš prdel nebo nemáš o fungování dieselu ani ponětí. nečetl jsem nic o EGR, předvstřiku, wastegate, vymezení vůlí turba, apod
Pavel_Franta

#76 Příspěvek od Pavel_Franta »

no co bys asi čekal že budu vědět o vymezení vůlí v turbu...? :D

Je mi 25 let...
Na základce jsem zjistil že jsem se nenarodil moc hezkej...
Na střední jsem si to i potvrdil :D
Souložil jsem poprvé v 18 ti letech
V 19ti jsem maturoval z elektronických počítačových systémů.

Ve 20ti mi došlo že peníze v zaměstnaneckém poměru nejsou a tak jsem začal budovat byznys ve financích... nejdřív jako pojišťovák, pak jako f. poradce... a dneska se budu držet pravidla že dobré víno se chválí samo, takže to zkrátím... jsem největší idiot jakého znáš...

ty vole vidíš tam někde že jsem si opravoval BMW...? :D

EDIT: já si tu připadám jak u melhubáků :D ... to že o tom nevim nic mu nestačí... ještě mi bude vypisovat extra záludnosti co by chtěl vysvětlit...

(tohle chování moc dobře znám... zpravidla když chci srát hubou před lidma a hrát si na chytrýho, tak zmiňuju věci u kterých sázim na to že by je neměli znát...

si děláte prdel...? proč bych to dělal...? mám snad zakrnělý varle....? :D

,,,, zdá se, že sláva není všechno... viďte pane Pottře :D
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#77 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Dloho jme tu neměly Maxiczecha,tak tady máme Frantu :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od JaraX »

Frantaczech :)
Pavel_Franta

#79 Příspěvek od Pavel_Franta »

jsou věci, který nezakecáš a já je přehlížet nebudu... omezenost a netolerance nemá jisté místo v žádném společenství...

tvoje názory jarax, nikdy nebudou dogmatem... budou vždy jen variantou extremisty...

... to je skoro jako když si prohrál, pokud sis tu chtěl hrát na profíka. Puso :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od JaraX »

ja jsem extremista, BMW extremista.
a co čekáš že ti napíšu?
kup si benzín nebo naftu, je to jedno, kdyby nafta byla špatna tak by ju nevyráběli,
kup si dacii nebo BMW, to je taky jedno, podívej kolik jezdí Dacii,
prostě se snažím lidem jen poradit a uvést je na správnou cestu, těm co jsou jako a neví jak funguje moderní diesel a co je vše muže potkat, tak at si pořídí auto kde je to potkat prostě nemuže a ještě maj vyšší komfort,
ale osobně se přímlouvam za to aby sis koupil Audi
Odpovědět