Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 740D E38 /2000/ PROBLÉM... = automatická převodovka
Kaluman píše:Tak si mam v AAA vybrat jine auto .... BMW vzali zpět a tak za pár měsíců se pujdu svést a dělat blbce a zkusim co to umi neumi:D jestli mi k tomu neco povedi
To jako chceš čekat a pak koupit to samé auto v domnění že ho opravili ?
Neblázni !!!
Vyber si jiné BMW ale pořádně si ho prověř. pokud mohu mluvit za sebe silnej benzín a šup do LPG a budeš jezdit s 3litrem třeba ve 3ce či 5ce nebo 4,4kou v 7er za pakatel...
A na 4litr v naftě se vykašli.
Do nafty bych snad šel jedině jako do zánovního auta max 4-5let starého přímo od prvního majitele jinak ne.
Tam se toho hodně sere přesně jak psal JARAX navíc 4litr a dvě turba je samo o sobě motor kterému se hodně fandů BMW právem vyhýbá.
Držím palce at si vybereš dobrej kousek a nejlepe od BMW.

třeba tohle nevypadá zle a stojí o pár kč více dáš LPG a budeš třeba spokojenej. Jen ty KM mi nesedí a asi bych si to prověřil pořádně v BMW a člověkem co tomu rozumí s diagnostikou.
http://www.aaaauto.cz/cz/bmw-7/car.html ... #equipment
-
Je to US verze, tak jestli ty kilometry neopsaly v mílích...
. Nicméně jsou hodne podezřelé.
No já osobně, po zkušenostech co mám, a to jsou jen malé, ale i podle toho co jsem slyšel a četl i tady, aby v AAA nevěřil ani tomu, pokud by přede mne položil 1.000,- že to je litr a odnesl bych ho raději prověřit do banky...
.
Nicméně, jak psal filozof, raději se poohlédni po jiném autě a měj u sebe diagnostiku.

No já osobně, po zkušenostech co mám, a to jsou jen malé, ale i podle toho co jsem slyšel a četl i tady, aby v AAA nevěřil ani tomu, pokud by přede mne položil 1.000,- že to je litr a odnesl bych ho raději prověřit do banky...

Nicméně, jak psal filozof, raději se poohlédni po jiném autě a měj u sebe diagnostiku.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
4 mesice zpet sem tam koupil e65 za pekny penize,vybava nic moc ale sem spokojen,na budikach bylo najeto 235000 ale na ferovku mi dali papir od cebie ze to ma 350000,hned kdyz sem tam prijel tak se jim narovinu rekl ze to auto chci a ze nechci aby ze me delali kokota, tak mi rekli vsechno.co se tyce teda samotneho prodeje tak sem byl spokojen,trihodinove cekani na kurevsky nevyhodnej uver uz je zase jina kapitola...
Jako tuto: http://www.aaaauto.cz/cz/bmw-7/car.html ... &ymax=2013
Dole mne dostalo: "...Výkonný motor, kožený interier sladěný do modra, solární střešní okno, el. dovírání kufru, litá kola 19" - M-design, prostorný vůz, vyjímečný stav..."
Jinak vubec nepochopim, jak se ten ubozak sebrle mohl propujcit a delat "maskota" AAA auto... Chudak, musi na tom byt hodne spatne.
Dole mne dostalo: "...Výkonný motor, kožený interier sladěný do modra, solární střešní okno, el. dovírání kufru, litá kola 19" - M-design, prostorný vůz, vyjímečný stav..."
Jinak vubec nepochopim, jak se ten ubozak sebrle mohl propujcit a delat "maskota" AAA auto... Chudak, musi na tom byt hodne spatne.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex