Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 740D E38 /2000/ PROBLÉM... = automatická převodovka

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Kaluman

#1 Příspěvek od Kaluman »

Zdravím,

včera jsem koupil BMW E38, 740D
já vim, že mě asi zastřelíte, ale nemohl jsem si to odpustit = je z AAA...

všechno šlapalo tak jak má, ovšem jakmile jsem vyjel z bazaru objevilo se na palubovce transmission failsafe program.../ co to znamená.. že najednou nejde zažadit z D na M/S... resp jde ale převodovka nereaguje.. na rozjezd je třeba 1700OT/min/

potřeboval bych od Vás Seriozně poradit... Tímto se odkazuji na JAREXe, že jsem vůl, a že sami se do toho vrtat nebudeme :idea:

potřeboval bych dagnostiku, a někoho kdo tomu opravdu rozumí a co nejdříve...

proč, že jsem ho tedy kupoval v AAA?? protože kdybyste viděli co všechno to auto umí, myslim, že příznivcům to říkat nemusím a zároveň, byl jsem nedočkavej....

Děkuji za odpovědi...
davcity

#2 Příspěvek od davcity »

je to ta v modré metalíze s modrou kůží?
Kaluman

#3 Příspěvek od Kaluman »

Bingo
Kaluman

#4 Příspěvek od Kaluman »

co tvůj nazor na ni??? byl jsi se na ni podívat?? cos zjistil....
davcity

#5 Příspěvek od davcity »

koukal jsem po ní asi před rokem,líbila se mi,ale neseděly některé údaje co byly na netu servisní knížka a že je dokola lakováno a áčka jsem bral vždy jako poslední možnost :lol: tak jsem dal od ní ruce pryč.
davcity

#6 Příspěvek od davcity »

byla tehdá za 150 000 kč v Ostravě,kolik za ní chtěli teď?
Kaluman

#7 Příspěvek od Kaluman »

JOJO, udělal jsi asi nejlépe jak jsi mohl, nevim jestli mi uznaj reklamaci a nebo jestli si to budu muset někde nechat opravit, nevim hlavně kolik by na tom mohlo být práce... resp jestli "jenom olej" nebo je estli je tam v pytli i měnič.... těko říct JAREX mi říkal že to bude asi měničem, ale já si moc nejsem jistej.... čím by to vlastně mohlo být...

zklamalo mě to ujeli jsem s tim asi 1km s áčkama, škoda že se to neprojevilo... jinak tam fungujefakt všechno...
Kaluman

#8 Příspěvek od Kaluman »

jasný taky jsem po ní koukal asi půl roku.... ale do Ostravi se mi pro ni nechtělo a náhodou byla v praze.... teče z hadice servo... takže min oprava=sleva 10 000- z 110 000,-
dejvidek

#9 Příspěvek od dejvidek »

Pokud je to ta co myslim tak tu tam maj uz silene dlouho... A pokud si jim podepsal smlouvu jako pred nedavnem ja,ze vozidlo spada do kategorie d, po par strankach se doctes ze kategorie d je vrak na nahradni dily na ktery se nevztahuje zadna zaruka...bohuzel si v riti pokud tam mas tohle,ja to po 4 hodinach v deset vecer unavenej podepsal,ale auto mam nastesti v cajku
davcity

#10 Příspěvek od davcity »

áčka to jsou experti :lol:
dejvidek

#11 Příspěvek od dejvidek »

To jo taky sem se chtel zabit rozbehnutim hlavou proti zdi, ale kdyz se mi to po patem pokusu nepovedlo tak sem se s tim smiril...nikdo nema na ty jejich nizky 69% uroky:-D jeste ze sem auto za mesic zaplatil cely
Kaluman

#12 Příspěvek od Kaluman »

NENE mám C.... jako že špatný stav vozidla ale zkusim to uhádat kdyžtak na skrytou vadu, nebo na hovna a překlepy ve smlouvě a pokusim ji nabít neplatnosti
Kaluman

#13 Příspěvek od Kaluman »

Na toto jsem náhodou narazil a je to zajímavé počtení pro ty, kteří tam chtějí koupit auto:
Dobrý den, měl jsem tu možnost v AAA Auto Praha pracovat. Nastoupil jsem jako prodejce leasingu. K výběru zaměstnavatele mě přesvědčil určitě v neposlední řadě nástupní plat kolem 50 tis. Kč. Po 14 dnech, kdy jsem měl po úvodním zaškolení udělat svůj první leasing se mi ze sebe a z AAA tak zvedl žaludek, že jsem zákazníkovi řekl, ať tohle opravdu nepodepisuje a utíkal podat okamžitou výpověd ve zkušební době. Proč? Kradená a havarovaná auta s padělanými technickými průkazy, tachometry přetočené o polovinu. Zájemce o leasing se záměrně nechá čekat několik hodin v čekárně leasingového oddělení, aby dostatečně vyměkl a už chtěl jen podepsat smlouvu a ve svém vytouženém autě konečně odjet i přesto, že volných pracovníků, kteří se mu mohli už dávno věnovat, je dost. Po té již podepisuje obrovský štos smluv, kde je skryté navýšení leasingu až o několik set procent (čím více, tím větší provize zaměstnance, který smlouvu uzavírá), zákazník se v podstatě vzdává úplně všech práv vůči bazaru a bazar zase úplně všech záruk a odpovědnosti... Ale zákazník je po celodenním čekání napřed na ploše bazaru a poté v čekárně leasingu už natolik vyčerpán, že to většinou podepíše bez čtení toho nekonečného balíku smluv. A když se náhodou najde někdo, kdo si to přečte a zjistí, co to vlastně podepisuje a ozve se, okamžitě přistupuje speciálně vyškolený další člověk do kanceláře se svým psychonátlakem a případně ještě další a snaží se zákazníka zpracovat, ať smlouvu podepíše, případně snižují navýšení leasingu a odstraňují některé vyložené nechutnosti ze smlouvy. Když si na to ještě dnes vzpomenu, není mi dobře. Asi jsem pocitvý hlupák, ale na tohle jsem prostě neměl žaludek.

......osobně si myslim, že keš love nejsou takyy žádná výhra....
Hlavi

#14 Příspěvek od Hlavi »

No preju Ti aby jsi uspel ale velke sance si nedelej... Kamarad mel B a jediny ceho dosahl byla vymena za jiny auto ktery nebylo tak priserny... Acka vedi jak maji napsat smlouvu tak aby jsi nemel sanci.
Kaluman

#15 Příspěvek od Kaluman »

no ... od nás z rodiny co jsme řikali a takhle jak to řešíme tak jsou velké šance jenom chce vědět jak se na to musí.... uvidíme každopádně sem napíšu jak se věci maji a jak dopadáme ...
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Snejk »

no a chces abych tam tteda jel to zdiagnostikovat?
dejvidek

#17 Příspěvek od dejvidek »

Oni ani tolik nepotrebujou prodavat vraky, ale jim staci ty debilni strasne nevyhodny leasingy na kterym maj sileny provize...
xaler

#18 Příspěvek od xaler »

Moje první BMW 750 Bylo z AAA Praha když jsem jel domu tak to dojelo ke staré poště co je u nájezdu na dálnici a tam konečná auto ztratilo výkon, domů jsem se jen doplazil a pak jsem kolem toho měsíc skákal, naštěstí to byla jen jedna váha vzduchu. Lesing jsem podepsal, dali mi ho na rok a za ten rok byl úrok cca 100% takže jsem smlouvu okamžitě vypověděl a radši si půjčil jinde.
Kaluman

#19 Příspěvek od Kaluman »

no ... od nás z rodiny co jsme řikali a takhle jak to řešíme tak jsou velké šance jenom chce vědět jak se na to musí.... uvidíme každopádně sem napíšu jak se věci maji a jak dopadáme ...
hurvajs77

#20 Příspěvek od hurvajs77 »

AAA nejsou koukáci, ale šmejdi co patří za katr... Jenže bohužel tam hraje velkou roli i cena, na kterou lidi dnes slyší a časový press, kdy nechají budoucího zákazníka čekat, aby vyměkl a nakonec podepsal...

Je škoda, že jsi neodolal, když jsi tam dělal. Přeji Ti, aby to byla nějaká hloupost a autíko Ti hodně dlouho sloužilo.

Já mám zkušnost také špatnou, resp. byl jsem je v roli "rádoby" prodejce. Svoje první BMW jsem koupil v jiném bazaru v Praze. Byla to bílá E32 735i, hodně slušná výbava. Kupní cena byla 340.000,-. Protože se o AAA tenkrát hodně mluvilo, zkusil jsem to jen tak orientačně. Týpek si ho projel, skoro všechno zkrytizoval, nechali mne čekat 2.5h a pak mi řekli, že strop je tak 180.000,-. Poslal jsem ho do prdele a vysmál se mu, ukázal mu kuní smlouvu a řekl mu do ksichtu, že jsou to šmejdi a zloději... :D. Na štěstí jsem tehdy posiloval a 125kg živé váhy ho odzbrojilo a chlápek jen polknul... :mad:
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Odpovědět