ahoj,potřeboval bych poradit,máte někdo zkušenosti s náhražky světel na e-38 xenon,po liftu? původní světla vůbec nesvítí,připadám si ,že jezdím se zhaslými světly .Uvažoval jsem o tomto:http://www.dkefekt.cz/zbozi/7308/BMW-E38-09-98-07-01-ANGEL-EYES-BLACK-XENON měla by to být přední část světla,s tím,že se vloží původní střeva xenonů
mně ta světla svítí úplně normálně a dostatečně, pokud ti nesvítí, tak tam máš něco v prdeli a vyměň si to za funkční originální..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
na pravém světle mám u xenonu olezlý chrom a světlo se rosí,tkak to je možná jedna z příčin,že to svítí jak bludička,ale je problém sehnat jak vnitřnosti tak celé pravé světlo,proto jsem zvažoval o těch tuningových.
I když origo je nejhezčí
Som mal ten isty problem s opalenym chromom na parabolkach za xenonovymi vybojkami...na ebay som ich kupil niekde z nemecka v dobrom stave a teraz konecne svietim aj ja.....inac na E38-mu sa da v BMW objednat cele to chromovane vnutro svetiel, ale je to hodne drahe....