Jasně, jde o ani ne rok stary punto s origo plynem už z výroby. O to ale nejde, reagoval jsem na to, že cena 15kč za plyn je už málokde, spíš je potřeba počítat s cenou kolem 18Kč.
Ach jo........JaraX, do ted jsem byl spokojen, ale TY..........TY si klidne napises nadrz 106litru, tankování pod víckem nadrze bez redukce....ted mi to vrtat hlavou. Rekli mi ze vetsi nadrz nez 65 litru se nevejde a plnení pod vícko nádrze ano, ale s redukci, ted to budu muset nechat predelat.
ignor píše:Ach jo........JaraX, do ted jsem byl spokojen, ale TY..........TY si klidne napises nadrz 106litru, tankování pod víckem nadrze bez redukce....ted mi to vrtat hlavou. Rekli mi ze vetsi nadrz nez 65 litru se nevejde a plnení pod vícko nádrze ano, ale s redukci, ted to budu muset nechat predelat.
jooo to budes muset protoze presne tak to je ... 103l a plneni bez redukce... to je tak kdyz se to dela na 110% a ne jen napul jako vetsina pastik...
vlado42 píše:A jeste takovy dotaz. Jak to je s parkovanim v garazich LPG ma vsude zakaz ale nikde neni uz zakaz s CNG?
cng zakaz nikde nema... ale odpovim ti asi jako typicky cechacek a majitel uz nekolikateho vozu na lpg... " koho to zajima" jezdim si do podzemky a nestydim se
ignor píše:Ach jo........JaraX, do ted jsem byl spokojen, ale TY..........TY si klidne napises nadrz 106litru, tankování pod víckem nadrze bez redukce....ted mi to vrtat hlavou. Rekli mi ze vetsi nadrz nez 65 litru se nevejde a plnení pod vícko nádrze ano, ale s redukci, ted to budu muset nechat predelat.
dobře ti tak, mate si to zjistit když si to nechate dělat, uplně se směju takovym lidem co maj v E65 60 litrovy nadrže, šroubujou redukce a nebo jezdí na naftu, prostě za blbost se vždycky platí.
Nejvíc mě baví že lidi nechcou dělat LPG přezemě(asi mi nevěří) a rovnou to daj plynařovi kterej pro mě ty LPG děla, ale ted dělal druhou E65 a nějak si neuvedomil že to auto je stejny, tak mu tam misto 103 litru nadrže dal 80 litru a redukci a uplně se tím bavim, člověk má pak radost že lidi kterym se JaraX stará o auto maj nějaký privilegia navíc.
Je mi fuk jestli dělá nebo nedělá výdrž je 30 až 50 tis km dle vlastní zkušenosti brc jsou dalo by se říct bezúdržbová nadále se nebudu již vyjadřovat stejně zas napíšeš nějakou moudrost ty jsi chytrej a mi blbci
jak mužeš psát vydrž je tolik a tolik když nevíš jaké vstříky k tomu stagu kdo dá?
nejlepší vstřiky jsou keihiny dodávaný k prinsu, ale to je zase penez.
třeba u mladé v autě mam Jety a za 110km se na ty vstříky ani nesáhlo. v E38 jednoho zákazníka jsme dali Valteky, najeto 70tkm, akorat bylo potřeba udělat 3x seřízení, protože vstřiky sedly. ale už jsmě měli pár sad Valteků který šly do reklamace.
klucí mám dotaz, dá se přes budíky smazat interval výměny brzdové kapaliny... pokud ano tak jak? hledal sem to v tom menu ale nevim pod jakou položkou to najít... díky borci